Samsung 46D6000, TV LED 3D UE46D6000

Un TV destul de bun e acest televizor LED 3D Samsung 46D6000 de 117 centimetri care are rezoluție Full HD. E un TV al anului 2011 și ar fi recomandat de caracteristici cum ar fi ecranul LED, suportul 3D și capabilitatea de Smart TV. Din păcate nu are adaptor wireless integrat, dar e Wireless Ready, iar LAN-ul vă va ajuta să-l conectați la rețea, adică la Internet. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu cred că e deloc mult pentru un TV de ultimă generație care are chiar și player cu ConnectShare și suport pentru sunet dts.

Poze

Aspectul modelului UE46D6000 este unul destul de asemănător cu al restului televizoarelor de la acest producător și diagonala de 117 centimetri e una foarte mare și o să vă asigure că o să surprindeți toată acțiunea filmului. Suportul 3D, dar și Full HD e un mare plus și vă garantează o imagine de calitate superioară. Dar, la acest TV nu doar imaginea e de bună calitate, ci și sunetul deoarece are suport pentru multe decodoare și standarde legate de sunet.

Acasă

Specificaţii tehnice

UE-46D6000 e un televizor pentru persoanele care se respectă și spun acest lucru deoarece are un ecran mare de 46 inci care e de tip LED și acest lucru înseamnă că nu consumă deloc mult curent. Vine cu tuner DVB C integrat și asta înseamnă că o să puteți viziona posturi TV în format digital, dacă nu sunt codate.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu numeroase porturi printre care se numără cele de rețea; are un preț bun; greutatea nu e deloc mare și în acest fel o să-l puteți monta destul de ușor pe perete; fiind Smart TV o să aveți acces la diferite aplicații, dar și la multe rețele de socializare cum ar fi FaceBook, Twitter ec. Vine chiar și cu intrare PC (D-Sub / VGA) și astfel o să puteți vedea filmele de pe calculator fără a le transfera pe un hard.
Contra: nu am ceva concret de reproșat, însă mi-ar fi plăcut dacă avea wi-di și adaptor wireless integrat.

Concluzie

Dacă vrei să-ți achiziționezi un astfel de model 46d6000 atunci îți recomand și clipul de alături care e unul în care e prezentată funcția Smart. Eu zic că e un preview destul de reușit, însă nu e destul de clar. TV-ul nu e deloc greu de folosit deoarece meniurile sunt foarte clare și telecomanda e una ergonomică cu butoane mari.

Un comentariu la „Samsung 46D6000, TV LED 3D UE46D6000”

Lasă un comentariu