Samsung 46D5500

Televizorul LED Samsung 46D5500 vine ca o alternativă cu o diagonală mai mare (46 inci, adică 117 centimetri) la Samsung 40D5500 (ceva foarte asemănător dar cu ecran LCD ar fi un Samsung 46D550). Are un preț bun Vezi prețul special de azi → şi-l recomandă diagonala de peste un metru, ecranul LED, tehnologiile wireless (AllShare prin DLNA şi Anynet), media playerul şi tunerul digital integrate, suportul pentru filme Full HD şi designul foarte reuşit. (În momentul de faţă vine şi cu un cadou adică cu un prelungitor Bachmann 6, iar valoarea acestui cadou este în jurul sume de 50 de lei.)

Poze

Per ansamblu
Din față

Specificații tehnice şi caracteristici

Samsung 46D5500 are numeroase caracteristici şi funcţii utile cum ar fi cele care le voi enumera mai jos. Are suport pentru filme Full HD 1080p, adică pentru filme Blu-ray. Astfel imaginile vor fi mai realiste şi fără pierderi ale detaliilor cum ar fi la TV-urile HD. 46D5500 are Smart Hub prin care puteţi schimba conţinutul şi modul în care în care vă uitaţi la programele TV. Mai exact puteţi descărca aplicaţii care pot căuta conţinut video pe ‘net. Tehnologia AllShare este una foarte utilă deoarece este una wireless şi se conectează la dispozitivele mobile pentru a reda filme sau alte fişiere multimedia. Televizorul se conectează prin tehnologia DLNA la alte dispozitive mobile.

Are integrat un player multimedia prin care se pot reda fişierele multimedia de pe o memorie USB. Tehnologia prin care acest lucru e posibil se numeşte Connect Share Movie şi este una proprietară Samsung. Dar, trebuie să reţineţi că nu se compară cu un player media extern şi de aceea s-ar putea să nu redea toate formatele video ori să fie probleme cu unele fişiere mkv. Samsung 46D5500 este un televizor cu filtru de zgomot digital care presupune ca la programele care nu sunt digitale (ci analogice) să fie eliminat zgomotul digital şi astfel imaginea să fie mai clară.

Are inclusă caracteristica Wide Color Enhancer Plus prin care puteţi vedea culori mai realiste. Astfel printr-un algoritm avansat imaginea va fi îmbunătăţită semnificativ şi vor putea fi redate tonuri subtile şi detalii care alte televizoare nu sunt capabile să le redea. Pentru cei pasionaţi de filme Blu-ray şi jocuri trebuie să ştiţi că există tehnologia Clear Motion Rate 100 care este disponibilă şi în acest TV şi asta presupune ca imaginea să fie mai cursivă şi jocurile vor părea mult mai realiste. Anynet ar pute fi considerată o tehnologie wireless, dar mai exact presupune ca toate dispzitivele compatibile Anynet conectate pri HDMI la TV-ul Samsung 46D5500 să poată fi controlate cu o singură telecomandă.

Păreri pro şi contra

Pro achiziţia unui Samsung 46D5500 ar fi faptul că este un Internet TV, e Wireless Ready, ecranul e numai bun pentru urmărit un meci, film Blu-ray sau un joc de pe consolă, ecranul e LED şi este un televizor aspectuos.
Contra achiziţiei ar putea fi preţul cam mare. Pentru unii, un preţ de aproximativ 3199 lei e cam mare.

Concluzii

Dacă vrei un televizor cu cea mai mare diagonală posibilă şi să aibă în el ultima tehnologie atunci ar trebui să alegi acest televizor LED Samsung 46D5500 de 117 centimetri.

Lasă un comentariu