Samsung 46D550

Televizorul LCD Samsung 46D550 este un LCD de 46 inci, adică 117 centimetri, şi vine ca o alternativă la Samsung 40D550. Îl recomand deoarece are numeroase funcţii utile şi are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Per ansamblu
Acasă

Specificații tehnice și caracteristici

Samsung 46D550 este un TV LCD de 46 inci, adică de 117 centimetri. Imaginea are o calitate Full HD, contrast dinamic rdicat, format 16 pe 9, rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli și caracteristici superioare cum ar fi motorul HyperReal, Wide Color Enhancer și Clear Motion Rate 50. Sunetul din Samsung 46D550 este prezentat de două difuzoare care au 10 W fiecare. Caracteristicile speciale ale sunetului sunt Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, SRS Theater Sound și DTS 2.0 cu ieșire digitală. Pe partea de recepție și transmisie are un tuner digital DVB-T și DVB-C MPEG4. Are și un player multimedia integrat care nu va înlocui niciodată un player profesional, dar este destul de util. Ca și conectori are ieșire audio digitală, mini jack, conexiune rețea RJ45, adică LAN, are D-SUB, Scart, HDMI, e Wireless Ready și are slot CI. Alte caracteristici speciale ale lui 46D550 ar fi Anynet+, un tuner imagine în imagine, EPG, OSD în 29 limbi europene, oprirea automată, AllShare (pe DLNA), modul joc, căutarea automată de canale, TTXT (teletext), eco-senzor și programarea automată.

Păreri pro și contra

Pro: Samsung 46D550 este un Internet TV de excepție deoarece are o multitudine de funcții cum ar fi posibilitatea controlării a mai multor dispozitive conectat prin HDMI la televizor, Connect Movie Share prin care pot fi redate de pe USB toate fișierele media cu ajutorul playerului USB din TV și AllShare prin care poți afișa prin wireless direct pe televizor orice ai de împărtășit de pe televizor sau telefon.

Concluzie

Acest televizor LCD Samsung 46D550 este unul destul de bun deoarece îl recomandă diagonala mare de peste un metru și multitudinea de funcții de ultimă generație care vor face să ai mai puține telecomenzi (Anynet este o caracteristică prin care poți controla cu aceeași telecomandă dispozitivele compatibile de pe HDMI), aparate (are tuner digital și player multimedia) și fire (pot fi afișate pe TV imagini de pe telefon fără a-l conecta prin vreun fir la TV) prin casă. Este foarte util și faptul că Samsung 46D550 are Clear Motion Rate 50 (în special pentru jocuri care vor părea mai realiste) și suport 1080p, deși de la o anumită distanță nu se mai vede diferența dintre HD Ready și Full HD.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 46D550”

  1. Am achizitionat luna trecuta un Samsung 46D550 si sunt foarte multumita de el. Eu l-am cumparat pentru diagonala ecranului nu pentru faptul ca poate fil legat la internet insa ma gandesc ca nu-mi va strica aceasta functie pe viitor.

Comentariile sunt închise.