Samsung 46D5000

Acest televizor LED Samsung 46D5000 este cel mai mare TV ca diagonală din clasa LED de TV-uri de la Samsung. Are o diagonala de 117 cm și are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Îl recomand eu și multitudinea de caracteristici utile cum ar fi diagonala de peste un metru, ecranul realizat cu tehnologia LED, suportul pentru filme Full HD, imaginea cursivă și conexiunile pentru Internet. Vine ca o alternativă cu o diagonală mai mare la Samsung 40D5000 și sunt sigur că în curând va fi un best buy. (În acest moment se dă și un cadou în valoare de 59 de lei, adică un prelungitor cu 6 prize.)

Poze

Din față
Acasă

Specificații tehnice

Din păcate Samsung 46D5000 nu are suport 3D și de aceea prețul este mai mic, dar are un ecran LED care face toți banii. Are integrate două difuzoare de 10 W (fiecare) și sunetul are proprietăți superioare cum ar fi SRS Theater Sound (e HD), DTS cu ieșire digitală, Pulse și Digital Plus de la Dolby.Pe partea video are un ecran de 117 centimetri, adică 46 inci, cu contrast dinamic de tip mega contrast, calitatea imaginii Full HD și aspect al imaginii de 16 pe 9. Calitatea imaginii este datorată rezoluției optime pentru formatul 1080p și astfel Samsung 46D5000 afișează de două ori mai multe detalii decât un TV HD obișnuit. Imaginea este îmbunătățit prin niște tehnologii numite clear motion rate 100, wide color enhancer plus și motor hyper real (e 2D).

Nu mai aveți nevoie (în unele cazuri) de aparate cum ar fi tuner digital sau player multimedia deoarece acest televizor model 46D5000 le are integrate. S-ar putea ca playerul media să nu redea toate formatele mkv, dar asta depinde de codecuri. Ca și conectori are Scart, HDMI, D-Sub, USB, LAN (pentru Internet) și altele. Greutatea este undeva la 17,3 kilograme și Samsung 46D5000 consumă undeva la 130 W.

Minusuri și plusuri

Plusuri: Samsung 46D5000 este un TV LED de 117 centimetri, are multiple tehnologii wireless (Anynet, AllShare etc) care vor ușura viața cumpărătorului, poate reda în detaliu filmele de pe Blu-ray, are media player și tuner digital incluse și e perfect pentru gaming pe console datorită imaginii cursive de 100 herzi.
Minusuri: prețul de circa 4000 lei mi se pare puțin cam mare, dar având în vedere faptul că și este un TV mare atunci nici nu mai contează prețul.

Concluzii

Televizorul LED Samsung 46D5000 de 117 cm este perfect pentru vizionat filme HD și Blu-ray, pentru jucat jocuri de pe console (PS3, Wii și Xbox) sau pentru urmărit un meci la calitate maximă.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 46D5000”

  1. Acesta e un televizor a carui achizitie nu o regret deoarece arata foarte bine si imaginea e de foarte buna calitate. Arata similar cu modelul prezentat in poze si e mare pacat ca nu au pus si un modul 3D in el pentru a il putea folosi pe post de televizor 3D.

Comentariile sunt închise.