Samsung 43RU7412, TV alb din noua generaţie

Modelul Samsung 43RU7412 e un televizor apărut pe piaţă la început de 2019 şi se evidenţiază cu caracteristici finisate. E un model smart cu sistem de operare Tizen OS şi cu procesor quad core.

Acest TV are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pe aceşti bani primim un aparat care vine cu un software foarte avansat în sensul că vine cu suport pentru aplicaţii şi cu browser.


Păreri pro şi contra

Acest model vine cu un ecran de 43 inci (aproximativ 108 centimetri), iar din această cauză rezoluţia 4K e una numai bună. Cu o astfel de rezoluţie nu o să pierdeţi niciun detaliu atunci când doriţi să vedeţi filme la cea mai bună calitate.
La televizorul Samsung 43RU7412 o să primiţi un „pachet” complet deoarece aveţi porturi multiple care permit conectarea a diverselor periferice ori aparate. De exemplu are wireless, bluetooth, USB, HDMI şi altele. Bluetooth-ul e util la conectarea perifericelor precum mouse, tastatură sau boxe fără fir.
Conectarea la net se poate face cu sau fără fir. Cu fir o să aveţi o conexiune stabilă, iar pe LAN (fir) avem parte de suport IPv6.
Acest aparat poate fi montat pe perete, acest lucru putând fi realizat prin intermediul unui suport compatibil Vesa 200×200.
Pentru a putea viziona posturi TV la calitate HD acest model are tuner digital triplu DVB C/T2/S2.
Consumul energetic e deloc mare, aparatul având clasa A de eficienţă energetică cu o putere de 115W. E o clasă obişnuită în cadrul acestui fel de aparate.

Pe piaţă există diverse televizoare la diagonală de 108 centimetri, dar acesta se evidenţiază prin faptul că vine de la un brand de renume şi că reprezintă o îmbunătăţire software şi hardware a modelelor din anii anteriori.
Dacă unele televizoare de top nu au dts, acesta are aşa ceva şi vă va ajuta întrucât dacă rulaţi fişiere *.mkv în acelea se va auzi sunetul.
Un alt lucru de care am uitat să menţionez e că are HDR, iar această facilitate ne ajută să avem o imagine mai de calitate.

Te-ar mai putea interesa