Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 43NU7402, televizor 4K cu telecomandă Smart

Samsung 43NU7402 are un picior destul de mare și care trebuie să ofere o bună stabilitate televizorului. E evident că discutăm de un televizor Smart și pentru că e mare, are o rezoluție 4K. Nu mai există interes pentru televizoare HD sau Full HD, însă conținutul 4K pentru acesta e destul de puțin în sensul că doar anumite aplicații îl pot oferi. Chiar nu aș opta pentru un abonament TV dacă nu sunt suficiente posturi HD, deoarece nu veți beneficia de o calitate video rezonabilă. UHD Engine îmbunătățește calitatea imaginii dar nu poate fi comparată cu cea 4K, iar alte serii au o tehnologie similară dar cu o denumire diferită (funcționează diferit).

Chiar dacă vă decideți să alegeți pe cel de 55 inci, de exemplu, designul și caracteristicile speciale vor fi aceleași. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Conectivitatea unui televizor Smart e superioară și la acesta vedem și tehnologie bluetooth, pentru a putea folosi telecomanda Smart. Aceste telecomenzi ușurează interacțiunea cu interfața sistemului de operare, iar în acest caz e vorba de Tizen OS. Alți producători de televizoare vine cu Android sau propriile OS-uri.

Sunt și televizoare fără bluetooth, însă vi se oferă și o alternativă – aplicația SmartThing. Cu aceasta puteți transforma telefonul în telecomandă și trebuie conectat la WiFi-ul routerului din casă. Televizoarele din acest buget nu au un sistem audio cu woofer, iar o soluție pe viitor nu foarte scumpă e un soundbar și se pune pe comodă în fața piciorului (nu va ocupa foarte mult spațiu).

Păreri pro și contra

Fiecare generație de televizoare aduce ceva în plus, motiv pentru care e mai scumpă decât precedenta dar nu și în perioada lansării. Sunt prezente tehnologii care îmbunătățesc experiența de vizionare și imaginea tinde să devină tot mai reală, însă sunt panouri ceva mai avansate care oferă cea mai naturală imagine (OLED).

Samsung 43NU7402 face parte dintr-o serie puțin mai avansată, dar sunt și altele cu design curbat sau panou cu Quantum Dot. Voi decideți cât doriți să cheltuiți, însă eu consider că cel de sus oferă un raport calitate/preț foarte bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu