Samsung 43NU7192, televizor 4K de 108cm

Samsung 43NU7192 e unul dintre cele mai ieftine televizoare smart cu Tizen şi rezoluţie 4K. Se adresează celora cu un buget redus, dar care vor un produs de calitate care poate fi utilizat la urmărit filme de pe stream (Netflix, Youtube etc), navigat pe net şi alte sarcini. Are suport HDR, iar acest lucru înseamnă că puteţi vedea filme la o calitate mult îmbunătăţită.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci şi unul care are o multitudine de caracteristici smart.
Din poza de alături se poate observa că modelul acesta arată excelent şi că are un design simplu. Nu e neaparat un design nou întrucât îl întâlnim şi la alte modele din anii anteriori.


Păreri pro şi contra

Modelul 43NU7192 de la Samsung are un index de calitate (PQI), iar pe aceşti bani primim un aparat care poate fi utilizat pentru divertisment din multiple surse.
Tunerul integrat e unul de top, fiind vorba despre unul DVB T2, C, S2. La noi în ţară cele mai util e DVB C (cablu).
Nu stă rău nici la partea de porturi deoarece are 3 HDMI-uri, slot CI+, intrări USB, LAN şi altele.
Unele dintre porturi îl ajută să poată fi conectat şi la un PC şi astfel să-l folosiţi pe post de monitor.
Hardware-ul e unul ok deoarece vorbim despre procesor quad core şi compatibilitate IP de generaţie nouă (IPv6). Cu un astfel de procesor totul va fi fluent, de la imagine şi până la meniuri.

Un astfel de model poate înlocui cu succes un media player dedicat, televizor ori tabletă deoarece are un software foarte avansat.
Nu o să aveţi nici cheltuieli prea mari al curent deoarece are clasa A cu un consum de 115W.
Referitor la conectarea la Internet aceasta se poate realiza prin wireless sau LAN. În primul caz e nevoie de un router wireless.

Te-ar mai putea interesa