Samsung 43NU7122, model 108cm cu rezoluție 4K

Dacă ești interesat de un televizor tip Smart TV cu rezoluție 3840×2160 pixeli atunci modelul Samsung 43NU7122 recomandarea mea. Acesta reprezintă un dispozitiv al anului 2018 dotat cu software smart de tipul Tizen OS (cel mai avansat sistem de operare de la Samsung).

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și se comportă excelent indiferent de situație.
Din poza alăturată se poate observa designul minimalist, și dacă vreți să-l puneți pe un perete atunci aveți nevoie de un suport 200×200.


Avantaje

Televizorul Samsung 43NU7122 are o diagonală de 43 inci ceea ce presupune 108 centimetri. În acest fel rezoluțiile FHD și 4K sunt perfecte pe ecranul aparatului.
Hardware-ul nu e bun, ci foarte bun prin faptul că are un procesor quad core care presupune că totul va rula fluent.
Acest model are o multitudine de porturi printre care aș aminti 2x USB, 3X HDMI, CI+, LAN, wireless LAN și altele.
Poate fi utilizat pe post de monitor în cazul în care doriți să vedeți filme de pe laptop sau ceva de genul.

Dezavantaje

Nu are un soft precum Android, lucru care ar fi presupus că ar fi avut acces la mai multe aplicații prin intermediul Google Play Store.
Consumul energetic de 115W, acest lucru fiind unul evident deoarece consumul crește cu diagonala.
Nu are DTS (nici un televizor Samsung din 2018 nu are DTS) și nici nu e dotat cu bluetooth. Acest aspect (privind lipsa DTS) e unul ciudat și e valabil atât pentru televizoare ieftine cât și scumpe de la Samsung.

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un televizor modern care să fi apărut pe piață în 2018 atunci acest Samsung din seria NU7100 ar fi recomandarea mea.
Cei de la Samsung întotdeauna au făcut televizoare bune, iar acesta nu se dezice.
Dacă nu vă place cum arată picioarele (standul) atunci puteți să montați aparatul pe un perete, iar în acest fel o să arate precum un tablou. 🙂

Te-ar mai putea interesa