Samsung 43MU6172, televizor Smart cu PQI 1300

Televizoarele 4K sunt cele mai populare de la ora actuală deoarece au ajuns să fie chiar accesibile, Samsung 43MU6172 e un foarte bun exemplu. Poate că ați observa că oferă un PQI 1300, adică calitatea imaginii e una peste medie și vă puteți ghida după acesta. Totuși e dificil să comparați indicatoarele a două modele oferite de branduri diferite, pentru că fiecare brand are alte criterii de care ține cont. Sunt serii care oferă același design, cu stativ argintiu și cred că e destul de elegant. Acesta poate fi montat direct pe perete cu un suport de perete corespunzător.

Sunt și câteva prezentări video cu această serie, dacă imaginea de jos nu e suficient de detaliată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Când alegeți un televizor trebuie să vă asigurați că e o serie recent lansată (gama 2017), sistemul audio e suficient de puternic (minim 20W), are sistem de operare (Tizen), imagine cu 4K cu tehnologii corespunzătoare (HDR, Micro Dimming, PurColor etc), conectivitate foarte bună (WiFi, bluetooth, minim 2 HDMIuri, minim 2 USBuri, slot CI+) și are o telecomandă corespunzătoare care să ușureze navigarea prin meniu sau chiar pe web.

Dacă nu e inclusă o telecomandă corespunzătoare ori poate că nu vă place, sunt disponibile tastaturi speciale pentru televizoare (wireless cu touchpad). Prețul unei astfel de tastaturi nu e foarte mare dar e bine să citiți părerile cumpărătorilor. În general, e recomandat să nu alegeți chiar cel mai accesibil produs de pe piață.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe tehnologii incorporate care devin utile atunci când aveți un smartphone sau un periferic compatibil în apropiere. Chiar dacă are Tizen cu browser web și numeroase aplicații, conținutul media poate fi redat și de pe o memorie USB 3.0 (copierea fișierelor de pe laptop/PC durează mai puțin). Dacă tot alegeți un televizor 4K, puteți renunța la abonamentul actual și să alegeți Netflix 4K.

Acest brand oferă numeroase serii care pot avea dotări diferite, dar cred că vă doriți un televizor ieftin și bun. De aceea, Samsung 43MU6172 merită să fie luat în calcul și consider că v-am oferit suficiente motive pentru a-l alege.

Te-ar mai putea interesa