Samsung 43M5512, TV smart de 108 cm

Televizorul Samsung 43M5512 e unul cu rezoluție Full HD și diagonala de 108 centimetri. Softul e unul smart, iar din această cauză puteți savura conținut și de pe net (Youtube, Netflix etc).
E un televizor modern cu ecran LED și oferă posibilitatea de a fi utilizat pe post de monitor grație portului HDMI.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor de 108 centimetri a cărui rezoluție e 1920×1080 pixeli și softul e smart (cu browser și diverse aplicații). Din imaginea de alături se poate vedea că are un stand în formă de X, dar dacă vă deranjați atunci puteți opta pentru un suport TV 200×200.


Caracteristici

Televizorul 43M5512 e unul cu procesor quad core, iar acest lucru garantează faptul că totul rulează fluent.
Playerul integrat e unul foarte avansat de tipul ConnectShare și poate reda o mulțime de fișiere multimedia (*.avi, *.mp3, *.mkv etc).
Dacă vreți să nu ocupe prea mult loc atunci puteți să-l montați pe un perete mulțumită compatibilității Vesa 200×200.
Ca porturi are o multitudine printre care aș aminti 3 HDMI-uri, două USB-uri și porturi de rețea. La net poate fi conectat cu sau fără fir, dar cel mai bine e fără fir.

Păreri pro și contra

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, fiabilitatea bună (marca Samsung), softul avansat, multiplele porturi, consumul energetic redus (95W) și că poate fi montat pe perete.
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K și sistem de operare Android. Oricum, televizorul are un soft de bază care poate fi utilizat pentru cele mai uzuale lucruri (intrat pe net, vizionat filme și ascultat muzică de pe Youtube).

Concluzii

Televizorul acesta de la Samsung e pentru cei interesați să vizioneze filme și diverse emisiuni la calitate HD sau mai bună. Dacă nu aveți calculator atunci cu ajutorul acestui televizor puteți să intrați pe net întrucât are browser.
Standard beneficiază de o garanție de ani, însă aceasta poate fi mărită cu unul sau doi ani în funcție de preferințe.

Te-ar mai putea interesa