Samsung 42F5500, Smart TV de 107 cm

Televizorul LED Samsung 42F5500 (numit și UE42F5500) e un model Smart de 107 cm sau 42 de inci care promite un plus de funcționalitatea datorită aplicațiilor și Smart Hubului. Deci oferă un pachet diversificat de aplicații, funcții și caracteristici care nu le găsiți la televizoarele clasice. Îl recomand celor care nu au o tabletă și vor o altă modalitate de a accesa web-ul, dar și celor care vor o imagine clară cât vizionează un meci de fotbal sau un film. Nu vă oprește nimeni să-l folosiți ca monitor pentru consolă ori PC, deoarece are destul HDMI-uri. Spun asta deoarece imaginea e foarte clară având un CMR de 200 Hz. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Dacă din poza de jos nu vă puteți face o idee, am postat și un clip cu prezentarea mai multor serii, printre care se află și F5500.

Televizorul
Televizorul

Specificații tehnice

La capitolul sunet oferă un sistem audio cu Down Firing + Full Range și boxe de 10 W fiecare. Astfel sonorizare e puternică și clară, dar nu trebuie neglijate nici acele caracteristici speciale. Imaginea e detaliată datorită rezoluției 1080p și clară datorită multe caracteristici care nu le voi mai enumera. Însă trebuie specificat că are 100 Hz, deci CMR-ul e important dacă nu vă plac imaginile blurate atunci când se schimbă brusc imaginea. La modele mai scumpe e de 200 sau 400 Hz, e important să fie de cel puțin 100 Hz.

Nu e nevoie de un player performant pentru filme, deoarece are unul integrat cu funcție Connect Share Movie. Lista de porturi sau conectori e destul de lungă însă e important ca HDMIurile și USBurile să fie destule. Având în vedere că-l puteți conecta la web și are diverse aplicații, puteți naviga pe web ori să socializați. Navigarea sa face prin intermediul browserului web, iar unele aplicații vă vor fi de folos pentru alt tip de conținut (în general media).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: funcția WiFi Direct poate fi folosită pentru transferul wireless al datelor fără adaptor, puteți viziona filme de pe USB, puteți instala și alte aplicații, se poate naviga pe web și arată foarte bine.

Minusuri: nu e cel mai accesibil model de pe piață cu diagonală de 42 inci.

Concluzie

Acest Samsung 42F5500 e o alegere bună din toate punctele de vede, iar dacă nu v-ați convins că e și elegant, vă invit să vizionați clipul de jos în care e prezentat un astfel de televizor alături de alte modele:

Te-ar mai putea interesa