Samsung 42C450

Plasmele oferă cea mai bună imagine posibilă, iar modelul de televizor cu plasmă Samsung 42C450 e un model nou care se descurcă de minune în afișarea unei imagini cât mai clare. Nici nu costă mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », și în opinia mea costă așa de puțin deoarece are o rezoluție de tip HD, iar consumul de curent e superior televizoarelor cu ecran LED. În rest, acest PS42C450 vine cu aceleași dotări de care au parte toate televizoarele moderne.

Poze

Dacă vă interesează cum arată televizorul de față atunci vă puteți face o părere din imaginile de alături, dar și din preview-ul video de la final. Am văzut destul de multe televizoare și vă pot spune că designul e unul specific Samsung și nu vine cu mare lucru față de alte modele de la acest producător.

Cutia plasmei
Aparatul TV

Specificaţii tehnice

Samsung 42C450 este un TV care e dotat cu un ecran de 105-106 centimetri și asta deoarece are 42 de inci. Faptul că e o plasmă îl face foarte bun la vizionarea filmelor solicitante și imaginile în mișcare o să fie oferite foarte realiste. Formatul imaginii e de 16 pe 9 și rezoluție e HD+ ceea ce face din aparat unul perfect pentru vizionarea filmelor HD – 720p.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult pentru o plasmă și despre raportul dintre calitate și preț trebuie spus că e foarte bun; garanția normală e de 2 ani și poate fi extinsă la 4 ani contra unei sume deloc mari; vine cu tuner DVB C care e destul de bun dacă vreți să vizionați canale HD; playerul multimedia e și el capabil și vă va ajuta la vizionarea unor fișiere media populare direct pe ecranul TV-ului; vine cu numeroase porturi care vă pot ajuta să conectați diferite aparate la TV și printre aceste porturi se numără DVI, HDMI, USB și Scart.
Contra: consumul de curent e unul cam mare, însă calitatea/claritatea imaginii e peste medie.

Concluzie

PS 42C450 e un electrocasnic care nu e greu de montat și utilizat deoarece are o greutate mică de undeva la 20 de kilograme, iar meniurile sale sunt ușor de utilizat atât de către un tânăr cât și de persoanele vârstnice. Alături e un preview la acest model și sper că vă puteți face o părere despre cum arată și despre ce poate.

Te-ar mai putea interesa