Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 40NU7182, televizor 4K accesibil cu diagonală modestă

Televizorul din imaginea de jos se numește Samsung 40NU7182 și e foarte popular deoarece are un preț foarte bun pentru ce oferă și nu prea are concurență. Motiv pentru care acesta e și foarte popular, iar alte variante nu sunt disponibile și mă refer la un ecran mai mare. Eu consider că e perfect pentru sufragerie ori dormitor, iar acesta poate fi controlat și prin telefon cu aplicația corespunzătoare. Tizen OS e sistemul de operare al televizoarelor de la acest brand și e aceleași chiar și dacă vorbim de variante de top.

Designul e simplu și destul de subțire, iar dacă nu vă plac picioarele, atunci alegeți să-l montați pe perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Cu Screen Mirroring se poate vedea conținutul de pe telefon direct pe televizor, astfel că puteți viziona rapid un clip, o poză sau chiar o înregistrare. Totul devine mai simplu când aveți un gadget Smart în locuință, iar calitatea imaginii e dată și de calitatea conținutului. Cu alte cuvinte, puteți alege Netflix dacă vreți să vedeți filme cu subtitrare la rezoluție maximă. Astfel, câștigați timp prețios și vă sunt recomandate filme sau seriale noi și populare care probabil o să vă placă.

Păreri pro și contra

Imaginea oferită e una foarte bună și nu sunt multe branduri care pot concura în acest preț. Avem tehnologii de imagine avansate și chiar nu ne putem plânge, până la urmă am ales un brand popular și nu unul necunoscut. Mă refer la HDR, PurColour și UHD Dimming care fac imaginea mai realistă și nu mai trebuie să umblați foarte mult în setări. Oferă porturi foarte bune dar poate că alegeți să vă conectați doar la internet și să accesați conținutul media doar prin intermediul serviciilor online.

Samsung 40NU7182 dorește se impresioneze în acest buget și lipsa codecului DTS a devenit o normalitate, adică și noile generații nu-l prezintă. Nu cred că brandul are planuri să revină la acesta, dar nu vă oprește nimeni să vizionați conținut de calitate. Se poate rula filmul și de pe PC, dacă alegeți să folosiți televizorul ca monitor.