Samsung 40NU7122, TV smart de 100cm

Noua gamă NU7100 de la Samsung e aici, iar un model reprezentativ e Samsung 40NU7122. Se evidențiază prin faptul că are un ecran de 100cm, rezoluție 4K și software smart (e vorba despre Tizen). E un televizor premium disponibil la un cost ok.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere vizual precum și funcțional. Din imaginea alăturată se poate vedea că e un aparat electronic cu design minimalist și care se va integra perfect în orice cameră.


Avantaje

Televizorul Samsung 40NU7122 e unul avansat din toate punctele de vedere. Are un software numit Tizen OS care reprezintă sistemul de operare, iar din această cauză TV-ul e unul care vine cu suport pentru diverse aplicații precum și cu browser web.
Hardware-ul e reprezentat de un procesor quad core, iar din această cauză totul va rula fluent. Detalii precum memoria RAM nu sunt precizate.
Ecranul acestui televizor e de 40 inci (aproximativ 100cm), iar din această cauză rezoluția 4K e mai mult decât potrivită. Dacă vreți să montați aparatul pe un perete atunci acest lucru e posibil prin intermediul unui suport 200×200.
La capitolul conectică stă excelent cu 3 porturi HDMI, 2 USB, LAN (cu suport pentru IPv6) și wireless.

Dezavantaje

Telecomanda e cam complexă și nu e una minimală precum cele smart. Dacă vă deranjează telecomanda atunci trebuie știut că poate fi comandat și de la o telecomandă compatibilă, dar asta e pentru cei „pasionați”.

Concluzii

Modelul de față se adresează persoanelor interesate de un aparat nu prea scump, la zi cu tehnologia și care să afișeze filme la cea mai bună calitate. Trebuie menționat că de la o anumită distanță nu se văd diferențe între 1080p (Full HD) și 4K.
Fiabilitatea televizorului e una bună, precum a restului televizoarelor de la Samsung. E pe piață de la jumătatea anului 2018, iar cei care l-au cumpărat sunt mulțumiți.

Te-ar mai putea interesa