Samsung 40MU6102, televizor de 100cm cu Tizen

Pentru cei interesați de un televizor de 40 inci (100 centimetri) cu rezoluție Ultra HD și soft smart recomand modelul Samsung 40MU6102. A apărut pe piață la început de 2017 și vine din seria 6. Poate fi utilizat pentru vizionarea de conținut din multiple surse.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar se prezintă bine, ci și unul care poate fi utilizat pentru a vedea conținut din orice sursă.

O alternativă cu ecran mai mare ar fi modelul MU6102 cu ecran de 108 cm.

Avantaje

Pentru achiziția acestui model 40MU6102 ar fi costul nu prea mare. Acum ceva ani în urmă un astfel de televizor ar fi costat undeva la 7000 de lei, iar acum îl luăm la jumătate de preț.
Dacă vreți ceva cu aceeași diagonală, dar cu rezoluție doar Full HD atunci ar fi bun modelul M5002.
Tunerul digital integrat e unul dublu de tipul DVB T2/C. În acest fel o să poți vedea canale HD de la cablu ori televiziunea terestră.
La net se poate conecta cu sau fără fir, dar pentru Internet rapid (e nevoie de așa ceva pentru streaming 4K) o să aveți nevoie de cablu.
Poate fi montat pe un perete, iar în felul acesta facem mai mult loc în cameră. Trebuie menționat că modelul 40MU6102 e compatibil Vesa 200×200.
Softul e unul avansat cu aplicații, browser și player video 360. E vorba despre sistemul de operare Tizen care e dezvoltat de cei de la Samsung pentru televizoarele lor.
În cazul în care sunteți preocupați de consumul energetic trebuie să vă spun că acest model are un consum de 130W. Această valorare e mult mai mică decât cea a televizoarelor din anii trecuți deoarece tehnologia avansează tot mai mult, componentele fiind tot mai mici și consumând tot mai puțin curent.

Concluzie

Dacă ești interesat de un televizor cu ecran plat care să aibă diagonală de 100 centimetri și rezoluție 4K atunci acest model ar fi recomandarea mea.
E un televizor de top grație PQI 1300, iar cu suportul HDR o să ai niște imagini foarte realiste.

Te-ar mai putea interesa