Samsung 40HU6900, TV 4K UE40HU6900

Cei de la Samsung au lansat noua gamă de televizoare a anului 2014, iar acest Samsung 40HU6900 face parte din această gamă. Față de alte modele ale lui 2014 acesta se evidențiază prin faptul că are rezoluție 4K, iar dacă are fi să ziceam câți megapixeli are atunci are 8 MP, în comparație cu modelele Full HD care au 2MP.
Televizorul acesta se adresează acelora care vor un aparat cu care să poată vedea filme la cea mai bună rezoluție posibilă și care să nu sacadeze… mulțumită procesorului quad core.

Acest UE40HU6900 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pentru cineva în căutarea a ceva cu o diagonală mai mare recomand Samsung 55HU6900 care are un ecran de 138 centimetri.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de specificații se poate lăuda cu trei tipuri de tunere, că suportă Skype și că are un soft foarte bine pus la punct. În opinia mea, televizoarele Samsung au cel mai bine gândit soft și de aceea sunt un punct de referință pe partea de Smart TV.
Despre telecomenzi pot să spun că vine cu două, una dintre ele fiind cea destinată controlului smart.

Televizorul acesta vine „dopat” cu tot ce ai avea nevoie de la un televizor: sunet DTS, rezoluție 3840×2160, CMR 200 Hz și tunere digitale. Acestea fiind în mare parte și atuurile sale.
Din păcate în comerț nu o să găsești prea multe filme 4K, dar o să găsești online aici.

Deci, dacă vrei ceva mai deosebit cu care să poți vedea filme ca și cum ai fi în mijlocul acțiunii atunci îți recomand acest model. Dacă alte televizoare nu au wireless și sunt doar Wireless Ready, acesta are port wi-fi integrat așa încât tu să poți conecta televizorul la net fără a folosi un cablu.
Toți ne întrebam cu ce chichițe de marketing își vor vinde producătorii de televizoare produsele și se pare că această nouă chichiță nu mai e Smart TV, 3D, procesorul dual/quad core, ci 4K. Această caracteristică asigură cea mai clară imagine de pe piață, dar cu condiția ca filmul să fie și el 4K.

Te-ar mai putea interesa