Samsung 40H7000, TV interactiv UE40H7000

De curând Samsung a lansat noile televizoare ale anului 2014, iar acesta sunt deosebite față de cele din 2013 prin codul H. Un model din această serie e Samsung 40H7000, iar caracteristicile cu care se evidențiază sunt interactivitatea (face recognition, voice control și motion control) și capabilitatea smart.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe partea de caracteristici de imagine are CMR de 600, ceea ce înseamnă că se descurcă foarte bine în afișarea cursivă a imaginilor… că e vorba de jocuri ori filme Blu-ray. Dacă vreți să vă folosiți de Smart Interaction, mai exaction motion control atunci o să aveți nevoie de o cameră precum Samsung VG-STC4000/XC.

Pe partea de aspect putem vedea că arat că arată foarte bine în comparație cu modelele precedente, însă într-o eventualitate poate fi montat și pe perete… așa încât să ocupe mai puțin spațiu în cameră.

Televizorul
Televizorul

Modelul acesta UE40H7000 nu e doar Smart, ci și 3D așa încât să puteți vedea filme 3D pe el. Iar pentru asta Samsung furnizează și două perechi de ochelari la pachet. Despre ecran trebuie spus că e unul de 40 inci (101 centimetri), iar rezoluția sa e de 1920×1080 pixeli. Rezoluția în combinație cu Clear Motion Rate 600 face ca acest model să afișeze niște imagini foarte realiste, iar jocurile vor rula fără lag.

Atuurile acestui model sunt sunetul foarte bun, imaginea clară, disponibilitatea de porturi de rețea, unele accesorii incluse și mulțimea de caracteristici speciale.
Din păcate nu vine cu cameră Skype (poate sunt modele care au la pachet cameră), iar prețul e cam mare… dar are cele mai bune caracteristici de care poți avea pretenția la un televizor smart.

Samsung a avansat foarte mult cu televizoarele sale, dovadă fiind acest model. Se adresează în special persoanelor care vor un televizor premium cu o mulțime de facilități care lipsesc la modelele ieftine. Pentru omul simplu aceste facilități poate că sunt inutile, însă pentru omul modern acestea nu pot să lipsească.
Pentru a vedea cât de bine arată acest model și de ce este capabil recomand acest preview de alături.

Un comentariu la „Samsung 40H7000, TV interactiv UE40H7000”

  1. Buna ziua, in specificatiile din videoclip spune ca modelul Samsung ue40h7000 are 800 Hz si woofer de 20W, iar la noi in tara se gasesc numai cu 600Hz si fara woofer. Din acest motiv sant mai ieftine fata de cele din west?

Lasă un comentariu