Samsung 40H6500, TV Smart 3D LED UE40H6500 de 101 cm

Samsung 40H6500 e un televizor reușit deoarece e un model Smart cu tehnologie LED dintr-o serie interesantă. La H6500 observ că standul are o culoare albă iar restul e pe negru lucios. Din numele său reiese ușor diagonala ecranului – 60 inci (101 cm). Noile televizoare Smart oferă o rată de refresh mai bună – 400 Hz, dar și mai multe caracteristici speciale. Dacă nu vă place acesta că e prea mare ori prea scump, puteți opta pentru o serie ceva mai accesibilă. Ideea e că aveți din ce alege și puteți lua în considerare seriile lansate anul trecut. Un sistem home cinema ar fi ideal și nu unul oarecare, ci unul 3D, dacă vă place să vizionați filme pe el.

Calitatea video și audio e peste medie dar se poate și mai bine pe partea de audio cu un sistem 5.1. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Are tehnologie de conversie 2D-3D deci imaginea poate fi 2D, iar televizorul va converti imaginea fără probleme (în cazul playerelor, e bine, ca și ele să fie tot 3D). A fost lansat în 2014 alături de alte modele din alte serii. Sunetul e clar și puternic, dar tot cele clasice/externe sunt mai eficiente și mai puternice. Acuma depinde și de bugetul vostru și cam ce vă place. Tehnologiile de imagine și de sunet sunt foarte bune, iar 400Hz e un refresh foarte bun.

Are 4 HDMIuri iar cu Anynet+ puteți controla toate gadgeturile cu o telecomandă. Numărul mare de porturi USB vă permite să conectați diverse periferice.

Nu voi face o listă cu toate acele caracteristici speciale pentru că sunt multe și cred că le cam știți. Vă recomand mai multe perechi de ochelari deoarece sunt doar 2 perechi incluse (dacă preferați să vizionați filme alături de prieteni ori familie).

Plusuri: toate acele caracteristici speciale Smart, are un design deosebit, imagine clară cu 400Hz, tehnologie 3D, ochelari 3 incluși și redare media din diverse surse (USB, cablu HDMI, web) etc.
Minusuri: nu are, poate doar prețul.

Cu un efort financiar ceva mai mare puteți avea un Samsung 40H6500 iar ratele fixe pot fi perfectă pentru cei care nu și-l permit dintr-un salariu. Nu e singurul televizor care a fost lansat anul acesta de aceea .

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung 40H6500, TV Smart 3D LED UE40H6500 de 101 cm”

  1. Si eu planuiesc sa mi cumpart un astfel de tv, din pacate e cam scump pt mine. pacat, ca nu exista si o varianta de 80 cm… probabil voi alege un 32H4500 ca e mai mic si mi place suportul.

Comentariile sunt închise.