Samsung 40H6400, TV Smart 3D LED UE40H6400 de 101 cm

Samsung 40H6400 e un televizor destul de reușit și cred că puteți spune și voi același lucru doar uitându-vă la el. Îmi place că are un stand nou și nu unul care l-am mai văzut și la serii mai vechi. Acesta e cel mai mic din serie dar există și de 189 cm care costă mai mult și au un design asemănător. Caracteristicile speciale și cele generale sunt aceleași dacă e vorba de seria H6400 sau de oricare alta. Îmi place mai mult noua generație decât precedenta deoarece aduce o rată de refresh mai bună și ramă destul de îngustă. Chiar dacă e neagră, se potrivește destul de bine cu standul argintiu.

Prețul său nu e chiar de neglijat și e normal să fie puțin mai mare decât un Smart TV lansat anul trecut, dar pe parcurs se va mai ieftini. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de imagine impresionează prin acea tehnologie de conversie 2D-3D, dar puteți să-l folosiți ca un televizor oarecare. Rata sa de refresh e de 400 Hz și nu e nevoie de mai mult. Deci nu prea are sens să dați mai mulți bani pe un televizor dintr-o serie mai scumpă. E suficient să luați un televizor cu diagonală mare sau mică, depinde de bugetul vostru.

Îmi place că are multe USBuri și astfel se pot conecta periferice ca și cameră web, tastatură etc. Chiar și numărul mare de HDMI-uri e de apreciat deoarece poate aveți gadgeturi cu ieșiri similare.

Ca și accesorii are incluse: telecomanda specială și cele 2 perechi de ochelari 3D. Are caracteristici speciale ca: Anynet+, WiFi Direct, Connect Share, Quad Core, AllShare, browser web și altele. Are destul de multe deoarece e vorba de o serie Smart ceva mai scumpă.

Plusuri: e un Smart TV performant, calitatea sunetului și a imaginii, ochelari 3D incluși, Quad Core, multe porturi etc.
Minusuri: nu prea are, dar nu e accesibil.

Samsung 40H6400 nu poate fi comparat cu orice televizor și nu cred că mă poate contrazice cineva, în special datorită acelui număr mare de dotări speciale. Jos e un clip cu această serie pentru a vedea mai bine cum arată și care sunt specificații și dotările principale.

Lasă un comentariu