Samsung 40H6240, TV Smart UE40H6240

Samsung 40H6240 e un televizor de 101 centimetri care e destinat celora care vor un televizor performant pentru filme și navigat pe net (vine cu port wireless integrat, deci nu e Wireless Ready). Softul e unul avansat deoarece vorbim despre un televizor Smart cu suport pentru aplicații și cu un browser web foarte avansat (browser care o să poată fi utilizat atunci când vreți să verificați ceva pe net).

Dacă e să analizăm costul de achiziție al acestui televizor atunci vedem că nu e deloc mare întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi ». O să întrebați care-i șmecheria de e așa de ieftin, iar răspunsul ar fi că are un refresh cam mic… CMR-ul fiind de 200.
În cazul în care ești interesat de cum arată atunci din imaginea de alături poți vedea că are un design caracteristic televizoarelor din generațiile anterioare… televizoarelor premium.

Televizorul
Televizorul

UE40H6240 e un model care are o diagonală de 40 inci (în centimetri vine vreo 101 centimetri), rezoluție Full HD (1920×1080 pixeli) și un sunet de excepție cu suport DTS. Deci, e televizorul perfect pentru filme Blu-ray ori emisiuni la calitate HD. Acest ultim lucru fiind posibil datorită tunerului integrat (e unul DVB C și T), însă din păcate partea de DVB-T nu e utilă în România întrucât nu avem astfel de televiziune la noi în țară.

Avantajele achiziționării unui astfel de televizor ar fi prețul nu prea mare, diagonala ecranului care e destul de mare, softul inteligent și mulțimea de porturi integrate (de exemplu are patru porturi HDMI care facilitează conectarea diferitelor aparate).
Are și unele dezavantaje cum ar fi lipsa rezoluției 4K și că are un refresh cam anemic… nu prea bun pentru jocuri.

Pentru cei interesați de un televizor inteligent la un preț nu prea mare, dar care să înglobeze o multitudine de chestii utile recomand acest model. Dacă vreți să conectați un laptop la el atunci lucru e posibil deoarece are porturile necesare, iar prin conectare vei putea vedea filmele de pe laptop, mai exact va fi un ecran extern pentru notebook.

Te-ar mai putea interesa