Samsung 40H6200, TV Smart UE40H6200

Pentru cei interesați de un televizor Smart cu capabilitate 3D recomand noua serie H6200 de la Samsung. Această serie are televizoare cu diagonale de la 80 la 152 centimetri, iar dacă te interesează un model de 101 centimetri atunci îți recomand Samsung 40H6200. Un astfel de aparat ar fi numai bun pentru cineva care deține un buget peste medie și vrea un televizor pentru meciuri, canale digitale, filme Blu-ray 3D și navigat pe net în timpul pauzelor publicitare.

Dacă te interesează costul atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Însă costurile nu se opresc aici, dacă te interesează Skype atunci o să ai nevoie de o cameră precum VG-STC4000. (Disponibilitatea acestei camere trebuie verificată aici.)

Televizorul
Televizorul

Pe partea de specificații se poate lăuda cu procesor quad core, CMR 200, capabilitate Smart TV și o mulțime de porturi. pe partea de soft are suport Skype, iar dacă te interesează să intri pe net atunci are și browser capabil… foarte similar cu ce avem pe calculator.
Dacă generațiile anterioare aveau Wireless Ready, acest model e unul care are portul de wireless integrat așa încât dvs să puteți conecta televizorul la net fără a folosi vreun cablu.

Lucrurile pozitive sunt prețul, fiabilitatea, aspectul și ușurința în utilizare. Trebuie recunoscut că prețul nu e deloc mare deoarece în anii trecuți televizoare oarecum similare costau undeva la peste 100 de milioane. Legat de aspect trebuie spus că dacă nu vă palce piciorul atunci puteți să montați televizorul pe un perete. Iar, despre ușurința în utilizare trebuie spus că acest televizor o să poată fi utilizat fără probleme de oricine, inclusiv de persoane vârstnice. (Pentru a vedea cum arată meniurile am pus un clip mai jos.)

Modelul UE40H6200 e unul foarte bun și tocmai de aceea îl recomand. Vine la pachet cu o mulțime de lucruri. De exemplu, playerul integrat e unul foarte avansat care poate reda o mulțime de tipuri de fișiere așa încât să puteți vedea filmele preferate de pe memorii USB ori harduri externe.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 40H6200, TV Smart UE40H6200”

  1. Chiar imi palce acest model us 40h6200 si sunt curios daca in Romania vine sau nu cu camera Skype.
    Oricum, nu stiu cat de util mi-ar fi acest lucru deoarece am Skype pana si pe telefon.

Comentariile sunt închise.