Samsung 40H5500, TV Smart UE40H5500

Samsung 40H5500 e un televizor din seria HD a anului 2014, iar acest model se laudă cu un ecran mare de 40 inci, soft smart și procesor quad core (da, are procesor cu patru nuclee). Are și wireless integrat așa încât tu să poți conecta fără fir televizorul la Internet, iar browser-ul integrat e unul similar celui de pe calculator.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de top. Avantajele sale sunt consumul mic de curent, disponibilitatea tunerelor digitale și că e ușor de folosit.
Dacă vreți să vedeți cum arată atunci vă recomand imaginea alăturată, dar și clipul de la final.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații tehnice acest model e unul care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproșuri datorită componentelor cu care e făcut. Ecranul e unul de 40 inci (101 centimetri) și are o rezoluție de 1920×1080 pixeli care-i numai bună la filme de orice fel.
Poate fi pus și pe un perete, iar dacă te interesează greutatea atunci trebuie spus că are undeva până în 9 kilograme.

Lucrurile pozitive la acest model sunt prețul nu prea mare, aspectul modern, că e destul de ușor de folosit și imaginea foarte calitativă. Normal că nu trebuie neglijat nici faptul că e Smart.
Din păcate are și câteva minusuri cum ar fi că nu are CMR mai bun și o rezoluție mai mare… dar poate că într-un viitor apropiat o să vedem și televizoare 4k mai accesibile.

În rest, pot spune despre acest televizor că e unul cât se poate de bun și perfect pentru cineva în căutarea unui model care să arate bine și să se descurce la a reda filme de pe memorii USB. Normal că poate fi utilizat pentru navigat pe web deoarece are porturi de rețea și softul necesar acestui lucru.
Dacă nu ți-ai făcut o oarecare părere despre ele din articol ori din imaginea de mai sus atunci îți recomand clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 40H5500, TV Smart UE40H5500”

  1. L-am vazut expus si pot sa spun ca arata foarte bine, iar imaginea e una de calitate superioara.
    Nu stiu de ce nu i-au pus Android sa ne putem juca si noi ceva pe el ca vad ca are cpu quad.

Comentariile sunt închise.