Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 40H5203, televizor LED UE40H5203 101 cm

Samsung 40H5203 e un televizor Smart destul de ieftin și cu diagonală generoasă – 40 inci. Poate fi găsit și sub numele de UE40H5203, dar e același televizor. Această serie oferă televizoare cu diagonală diferită, iar cel mai mic e cel de 32 de inci. Oricum, cel de 101 cm mi se pare potrivit adică nu e nici prea mic dar nici prea mare. Poate fi pus pe perete dacă vreți să aveți mai mult spațiu în sufragerie sau dormitor, adică nu mai vreți o măsuță specială. Arată destul de bine în special că are o ramă destul de îngustă.

Dacă vi se pare prea scump, atunci optați pentru o altă serie, un model mai mic sau renunțați la funcțiile Smart. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

TV-ul

TV-ul

Acest LED a fost lansat anul acesta și deci face parte din gama 2014. Are tehnologii mai multe, caracteristici mai bune și porturi USB mai multe deoarece e un Smart TV. Difuzoarele sale sunt de 10 W fiecare dar tot un sistem audio e mai bun. Imaginea e una 1080p și diagonala sa reiese din nume – 101 cm. Televizoarele 4K sunt mult mai scumpe deoarece imaginea 4K e compusă din mai mulți pixeli (ca și cum ar fi 4 ecrane 1080p).

Rata de refresh putea fi mai bună deoarece e un televizor nou – 100Hz. Cel puțin 200 Hz era ideal dar și așa imaginea e clară și plăcută. Are multe porturi USB, HDMI și altele. Ca și caracteristici speciale are: redare media USB, Smart Hub, Aplicații, browser web, Screen Mirroring (puteți vedea același lucru și pe televizor), browser web, Dual Core, Digital Clean View, EPG, mod jocuri etc.

Plusuri: redare media USB, Dual Core, funcții Smart, designul, imagine 1080p, sunet clar etc.
Minusuri: rata de refresh putea fi mai mare.

Televizoarele Smart sunt tot mai popular și tind să cred că peste 1-2 ani nu vom mai vedea televizoare simple, ci doar cu sisteme de operare. Adică piața televizoarelor se va adapta cerințelor ca și în cazul pieței telefoanelor. Samsung 40H5203 e un televizor care l-ați putea încerca și mai există și varianta ratelor fixe.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • calin

    As dori sa stiu ce cache are procesorul.

Lasă un comentariu