Samsung 40H5030, TV UE40H5030

Pentru cei interesați de un televizor simplu din nou generație 2014 recomand acest Samsung 40H5030. Vine la bord doar cu ce te-ar interesa, adică tuner dublu, rezoluție 1920×1080 și multe porturi. Nu-i smart, dar poți să-l faci prin intermediul unui player cum ar fi MiniX NEO X7. Cu ajutorul unui astfel de aparat o să ai chiar și porturi de rețea care te vor ajuta să conectezi televizorul la Internet pentru a beneficia de conținut web.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acest cost mic e datorat faptului că nu are incorporat un soft avansat și nici 3D.
Aspectul e unul modern, acest lucru putând fi văzut din imaginea de alături, iar dacă nu vă place standul atunci puteți să-l luați jos așa încât să montați aparatul pe un perete ori ceva de genul.

Televizorul UE40H5030
Televizorul UE40H5030

Acest UE 40H5030 are un ecran mare de 101 centimetri (aproximați din 40 inci), iar rezoluția sa e una numai bună pentru filme Blu-ray deoarece e Full HD. Dacă vreți să conectați mai multe aparate la el atunci acest lucru e posibil grație porturilor HDMI, mai exact celor două.
Poate fi mutat cu ușurință deoarece greutatea sa nu e deloc mare (8,3 kilograme), iar dacă vă preocupă consumul de curent atunci trebuie știut că și acesta e unul mic.

Printre lucrurile care o să le apreciezi se numără faptul că are caracteristici superioare de imagine (de exemplu CMR 100Hz), rezoluția optimă și un cost de achiziție nu prea mare… având în vedere că diagonala e de peste un metru.
Ce putea fi mai bun e dacă avea rezoluție 4K (pentru asta ar fi avut nevoie de un procesor mai puternic) și soft avansat.

Concluzia e că își merită banii deoarece raportul dintre preț și calitate e foarte bun. Alte modele nu vin cu DTS, însă acesta are așa ceva, iar acest lucru te va ajuta să beneficiezi de un sunet de calitate atunci când vezi diferite formate de filme (*.mkv de exemplu). Mai mult, are suport și DTS 5.1.

Te-ar mai putea interesa