Samsung 40F8000, un super Smart TV cu 1000 Hz

Televizorul LED Samsung 40F8000 face parte din cea mai bună serie de televizoare LED de pe piață dar și de la acest producător. Serii superioară precum F8500 sunt cele de tip plasmă. Având în vedere cât de performant e, oferă și caracteristici speciale care nu le găsiți la altele: CMR 1000 Hz, 2 subwoofere, diverse moduri, interacțiune, accesorii interesante în pachet și cameră+microfon integrate. Observ că acesta e cel mai mic din serie și se mai numește și UE40F8000. E oarecum evident că valoarea seriei sugerează performanțele ei (cu cât mai mare cu atât mai bună). S-ar putea să găsiți modele din alte serii cu un CMR decent și cu dotări similare la un preț mai atractiv. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e unic pentru acest model dar mai există o serie similară dar care nu e una Smart. Dacă nu mă înșel e vorba de seria F5000 care nu are nici tehnologie 3D.

Din față
Din față
Din lateral
Din lateral

Specificații tehnice

Claritatea imaginii e îmbunătățită de acele caracteristici speciale de imagine: CMR, 3D HyperReal, Wide Color Enhancer Plus etc. Nu le voi enumera pe toate deoarece le găsiți și la alte modele F8000. Diagonala e de 101 cm care o puteți observa și din codul său – 42 cm.

Pe partea de sunet am observat că pe lângă cele două difuzoare are și două subwoofere. Ca și porturi are 4 HDMIuri, trei USBuri, LAN etc. Nu cred că veți folosi prea multe cabluri deoarece are WiFi dar din păcate nu are WiDi (pentru aceasta aveați nevoie și de un player cu WiDi). În pachetul televizorului sunt incluse multe accesorii, cabluri, manual etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: îmi place foarte mult suportul, are un design îngust, puteți interacționa vocal sau prin gesturi (dacă nu vreți să folosiți telecomanda), claritatea excelentă și altele.

Minusuri: nu e accesibil și nu are suport WiDi (un fel de wireless HDMI).

Concluzie

Acest Samsung 40F8000 e o alegere mai mult decât bună având în vedere ce oferă și cred că e cel mai bun model de 101 cm de pe piață de la ora actuală. În din punct de vedere al prețului, nu e o alegere ieftină și deci nu se adresează oricui. Dacă mă gândesc bine, e foarte util dacă nu aveți o tabletă pentru navigare pe web iar pentru filme, tot un televizor e mai bun.

Te-ar mai putea interesa