Samsung 40F6800, TV LED 3D UE40F6800

Televizorul LED de 101 cm numit Samsung 40F6800 (numit și UE40F6800) face parte dintr-o serie foarte bună. Spre deosebire de altele, acesta oferă un CMR de 400 Hz, un suport ceva mai deosebit și o diagonală pe măsură. Marginile sunt foarte înguste iar pentru ca să nu arăta prea „ciudat”, producătorul a optat și pentru suprafețe transparente. Calitatea audio e impresionantă chiar dacă nu dispune de subwoofer, iar același lucru aș putea spune și despre calitatea video. Cu acesta nu mai trebuie să mergeți la cinema deoarece tehnologie 3D e foarte utilă și reușită, bineînțeles pentru vizionarea filmelor în 3D e nevoie să purtați ochelarii. prețul e în mar e parte justificat și pot spune că nu oricine și-l permite. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată bine din orice unghi l-ați prici, iar suportul e destul de ciudat pentru unii deoarece unii s-au obișnuit cu același suport aflat în partea centrală. Cu un așa suport, aveți nevoie de o măsuță destul de mare, iar dacă nu aveți una atunci îl puteți monta pe perete.

Din față
Din față
Marginile
Marginile

Specificații tehnice

Are o diagonală decentă iar imaginile sunt detaliate datorită rezoluției 1080p. Sistemul audio e de tip Down Firing + Full Range, deci sunetul e clar dar și puternic în același timp. Dotările sale sunt cele uzuale pentru un Smart TV al acestui an: tuner TVDVB-T/C/S2, player multimedia integrat, porturi video, USBuri, wireless, microfon integrat etc.

Tehnologia wireless nu necesită adaptor așa că se numește WiFi Direct. Deasemenea prezintă caracteristici speciale ca: Explorer 3D, Anynet+, ConnectShare movie, Sleep Timer, microfon integrat, recunoaștere voce, mod Jocuri, social, PIP, browser web etc. Multe dintre acestea se regăsesc și pe alte serii Smart.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: designul, calitatea imaginii și a sunetului, accesoriile incluse, puteți naviga pe web, Smart Hub, interacțiune vocală și multe altele.

Minusuri: pentru o diagonală de 101 cm poate să pară destul de scump.

Concluzie

Samsung 40F6800 e o alegere inteligentă dacă nu vreți chiar cel mai bun model de pe piață deoarece nu aveți nevoie de un CMR mai mare de 400 Hz. Diagonala nu joacă un rol important ci doar calitatea, iar dacă îl veți pune undeva aproape de voi (2-3 metri), nu văd de ce ați alege ceva mai mare. Alternative în acest buget sunt multe în special dacă nu vă interesează neapărat tehnologia 3D sau că e Smart TV.

Te-ar mai putea interesa