Samsung 40F6510, TV LED 3D UE40F6510

Samsung 40F6510 e o alegere foarte bună dați v-ați dorit un televizor LED de tip Smart cu 3D și finisaj alb. Poate fi întâlnit și sub numele de UE40F6510 dar e același model, care e similar și cu 40F6500 (e pe negru). Având în vedere că e un televizor mai deosebit, calitatea imagini e splendidă. Spre deosebire de cele clasice, oferă acele tehnologii de imagine și sunet, dar și aplicații și browser web. Vă recomand atât un router wireless cât și un kit de montare pentru perete. Se poate conecta la web atât prin cablul LAN cât și wireless deoarece are WiFi Direct. La un așa preț e normal să vină cu ochelari 3D incluși și cu multe caracteristici speciale. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Chiar dacă e de 40 inci, designul e același indiferent de diagonală. Astfel dacă vă place cum arată și nu vi-l permiteți, există și o variantă de 32 inci.

Așa arată această serie
Așa arată această serie
Marginile
Marginile

Specificații tehnice

Tehnologia  de iluminare e aceeași pentru majoritatea modelelor lansate anul acesta – LED. Mai există și plasme care pot fi o alternativă dar sunt puține și nu vin în multe culori ori diagonale. Sunetul e destul de clar având în vedere tipul sistemului audio – Down Firing + Full Range. Claritatea imaginii se datorează chiar și CMR-ului în special dacă vizionați un film sau jucați un joc.

E dotat cu tuner TV performant, player multimedia integrat, porturi diverse și WiFi Direct. Puteți recepționa posturi HD, viziona conținut media prin USB și să conectați televizorul wireless la net. Prin intermediul portului USB puteți înregistra emisiunea voastră preferată sau un meci de fotbal.

Caracteristicile speciale sunt multe și diferă puțin în funcție de serie, astfel că cele mai ieftine oferă mai puține iar cele mai performante cum e aceasta și altele, oferă mai multe.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: interacțiune vocală, puteți folosi telefonul ca și telecomandă, sonorizare puternică și clară, vizionare filme prin intermediul playerului integrat și tehnologia de conversie.

Minusuri: nu e chiar accesibil pentru un televizor de 101 cm.

Concluzie

Acest Samsung 40F6510 e o alegere bună dacă țineți la design, funcționalitate calitate și fiabilitate. Chiar dacă e mai scump, merită pentru o sufragerie modernă și bine iluminată. Pentru economisirea spațiului, îl puteți pune pe perete deoarece nu e chiar mic și pentru a face acest lucru e nevoie de un kit special care nu e inclus.

Lasă un comentariu