Samsung 40F6500, Smart TV 3D de 101cm

Un televizor foarte bun și care merită să-l achiziționați deoarece oferă un CMR de 400 Hz, e televizorul LED Samsung 40F6500. E un Smart TV 3D cu pe argintiu, dar există și un model pe alb din seria F6510. Acesta poate fi găsit și sub numele de UE40F6500, dar trebuie să știți că e același model cu aceleași caracteristici. Alternative la acesta pot fi alte serii care oferă tot modele de 101 cm și tehnologie 3D. Acum, depinde de bugetul alocat deoarece sunt fie mai scumpe fie mai ieftine. Dar diferența majoră dintre ele le veți observa la CMR și tehnologiile de interacțiuni (la cele mai scumpe vin și cu web cam integrat pentru video convorbiri ori pentru interacțiuni prin gesturile mâinii). Un astfel de model are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Are un design foarte elegant, iar suportul televizorului e destul de reușit deoarece e subțire și tot pe argintiu. Acest tip de suport îl vedeam și la predecesoarele (din seria precedentă).

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Ecranul e același la fiecare model doar diagonala diferă și tehnologiile speciale. Nu voi face o listă cu tehnologiile acestui televizor dar voi menționa că are rezoluție 1080p, două difuzoare de 10 W fiecare, sistem audio de tip Down Firing + Full Range, conversie 2D-3D și CMR 400 Hz. Ca și dotări prezintă tuner TV digital, player multimedia integrat, HDMIuri, USBuri etc.

Alte caracteristici ale acestui model ar fi: Smart Hub, aplicații, social, recunoaștere voce, suport smartphone-telecomandă, Anynet+ etc. Noile Smart TVuri nu mai au Wireless Ready ci WiFi Direct și astfel nu mai e nevoie de adaptoare. Cu această tehnologie wireless puteți naviga pe web dacă aveți și un router, iar dacă nu, puteți conecta cablul LAN la televizor.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: claritate superioară – 400 Hz, senzor eco (ajustează luminozitatea ecranului), WiFi Direct, aplicații (dar și smart Hub), navigare web prin browser, interacțiune vocală (microfon incorporat) și altele.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest Samsung 40F6500 e o recomandare în acest buget iar cu timpul se va mai ieftini dar nu cu mult deoarece față de modelele anului trecut, aduce îmbunătățiri semnificative. Puteți să-l montați pe perete dacă nu aveți o măsuță suficient de mare în sufragerie și parcă pe perete arată mai bine :). AM postat și un clip cu varianta de 46 inci care arată identic cu acesta:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung 40F6500, Smart TV 3D de 101cm”

  1. daca aveti amabilitatea sa-mi raspundeti:as dori o comparatie intre doua modele:es7000 si f6500(6800 etc)diagonala 40″;ma intereseaza mai mult functia „3D”(nu ma dau in vant dupa vocalize sau semne cu tv-ul),adica profunzime,culoare si nu in ultimul rand conexiunea la internet farta fir sau/si alte dispozitive(in afara de router bineinteles);
    multumesc mult

  2. Recomand noile modele F6500 și în general F deoarece sunt mai bune la un preț similar sau inferior generațiilor anterioare. Spre exemplu modelul 40F6500 are ochelari incluși la pachet, mai multe tunere și o mulțime de caracteristici utile (menționate chiar și de dvs.)

Comentariile sunt închise.