Samsung 40F6400, TV Smart cu capabilități 3D

Samsung 40F6400 e un televizor 2 în 1 deoarece e Smart și 3D. Asta înseamnă că o să vă puteți uita la filme ca la cinema, dar și să stați conectați la știri chiar dacă vă uitați la TV. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în opinia mea, iar datorită prețului mic o să puteți permite un suport TV compatibil și eventual un home cinema Samsung HT-E330.

Aspect

Aspectul e unul caracteristic seriei F6400, dar și modelelor premium de la Samsung. Mie nu-mi place cum arată piciorul acela în formă de x, iar dacă nici vouă nu vă place atunci puteți să-l luați jos și să montați TV-ul pe un perete prin intermediul unui suport.

Televizorul
Televizorul

Caracteristici tehnice

Vine cu un ecran de 40 inci, iar dacă vi se pare mic atunci există și modelul 55F6400 care are ecran de 55 inci. Acest ecran e unul iluminat cu LED-uri ceea ce o să vă ofere niște imagini foarte clare, iar rezoluție 1920×1080 pixeli are și ea o contribuție foarte mare. Poți vedea diferite timpuri de filme deoarece televizorul are un ecran cu suport 3D, iar playerul intern e unul ce poate rede chiar și *.mkv-uri cu sunet DTS.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul fără concurență; are un ecran mare de peste un metru; claritatea imaginii e una superioară mulțumită rezoluției ridicate și a tehnologiilor de îmbunătățire a imaginii; vine cu o greutate deloc mare de puțin sub 10 kilograme (o plasă la aceleași dimensiuni cântărește peste 20 de kilograme); are caracteristicile unui calculator, softul fiind unul foarte extensibil; e 3D (vezi aici ochelari 3D compatibili).
Contra: rata refresh nu e ideală pentru jocuri, având un CMR de 200 (e un refresh software/artificial); nu are WiDi; nu are VGA.

Concluzie

Dacă te interesează un televizor bun și mare atunci modelul de față ar fi unul pe care eu îl recomand. Ar fi numai bun pentru meciuri, filme 3D și emisiuni TV preferate. Poate fi utilizat și la jocuri având modul joc, dar trebuie știut că nu e un TV ideal de gaming. Pentru a vă face mai bine o impresie despre ce poate și cum arată vă recomand preview-l de alături care prezintă noile serii de la Samsung.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 40F6400, TV Smart cu capabilități 3D”

  1. Foarte bun acest model Ue 40f6400. Singurul lucru care pot sa ii reprosez e ca vine doar cu doua perechi de ochelari. Nu ar fi stricat daca ar vi avut 4 dar e bine si asa.

Comentariile sunt închise.