Samsung 40F6200, Smart TV UE40F6200 argintiu 101cm

Televizorul LED Samsung 40F6200 e unul din noua generație de televizoare inteligente de la acest producător și care mai poate fi găsit și sub numele de UE40F6200 (ca la seriile precedente). E unul dintre puținele modele cu design pe culoarea argintie de pe piață și care îmi place foarte mult. Culoarea neagră nu prea mai atrage deoarece e considerată clasică. Mai există și modele pe alb dintre noua generație, bineînțeles, fac parte din alte serii cu alte caracteristici. Fiecare serie oferă altceva sau mai bine zis ceva în plus/minus. Prețurile sunt justificate de dotările standard și caracteristicile tehnice. Aceste prețuri pot părea puțin piperate, dar e normal deoarece lansarea acestor modele a fost de curând (în România). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

După cum am precizat anterior, finisajele sunt pe argintiu chiar și la suport. Acel suport l-am observat și la modelele lansate anul trecut și pare destul de reușit. Dacă nu sunteți de acord cu mine, nu aveți decât să achiziționați un kit de montare pentru perete. O astfel de culoare se potrivește perfect cu încăperile luminoase cum sunt sufrageriile.

Din față
Din față
Marginile
Marginile

Specificații tehnice

Displayul de 40 inci e suficient și pentru o cameră mare deoarece îl puteți pune mai aproape de voi (la circa 2-3 metrii). Rezoluția e cea FullHD, astfel că imaginea e destul de detaliată, iar claritatea e asigurată și de tehnologiile care le însoțesc. Nu voie enumera toate acele tehnologii, însă e important ca acel CMR să fie de cel puțin 100 Hz.

E dotat cu un tuner TV performant, player multimedia integrat, porturi diverse și multe funcții interesante care le găsiți doar pe Smart TVuri (Smart View, suport pentru a folosi telefonul ca telecomandă). Browserul web e util pentru cei care nu au o tabletă și vor să accese site-uri ori conținut media. Pentru conținutul media are chiar și aplicații care mi se par destul de bune.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: calitate video/audio excelentă în acest preț, finisaj argintiu, aplicații, browser web, WiFi Direct etc.

Minusuri: nu e accesibil oricui și un CMR mai mare era bine venit.

Concluzie

Acest Samsung 40F6200 e o recomandare pentru cei care vor mai multă funcționalitate de la un televizor și care doresc o diagonală mai mare de 80 cm. Samsung e o alegere bună indiferent de modelul ales deoarece oferă doar modele de bună calitate și tehnologiile sunt doar de ultimă generație.

Te-ar mai putea interesa