Samsung 40F6100, TV UE40F6100 de 101cm cu 200 Hz

Samsung 40F6100 e un televizor LED cu tehnologie 3D din cea mai nouă generație oferită de Samsung. Se observă că face parte din seria F6100 care e una clasică adică nu oferă Smart Hub dar are acea tehnologie de conversiei a imaginii. Chiar dacă designul nu impresionează prea mult, apreciez că marginile sunt înguste dar și puțin transparente (se vede în prima poză). Alternative pot fi considerate fie modele lansate anul trecut deoarece sunt mai ieftine. Dar puteți să mai așteptați deoarece acestea au fost lansate nu de mult și poate se mai ieftinesc ori vor fi la o promoție. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Având în vedere că a apărut recent, nu veți găsi multe imagini sau clipuri cu acesta, de aceea am postat și aceste două poze, pentru a vă face o idee. Deasemenea, sunt modele mai mari care arată la fel și fac parte din aceeași serie.

Marginile
Marginile
Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Tehnologie 3D a acestui model vă ajută să vizionați filme 3D chiar dacă nu sunt în acel format deoarece are tehnologie de conversie. Dacă vă gândiți să luați un player extern în caz că nu e destul de performant cel integrat, vă recomand unul 3D cu Android. N-am ce să-i reproșez pe partea de audio, însă un subwoofer integrat era bine venit.

Pe partea de imagine observ că oferă 200 Hz, care e dublu față de seriile anterioare. Acest CMR îmbunătățește imaginea indiferent că vizionați un film sau vă jucați pe consolă/PC. rezoluția ecranul e cea obișnuită – 1080p, există modele cu rezoluții Ultra HD dar sunt foarte scumpe. Având în vedere că e un televizor obișnuit adică fără Smart Hub, un singur port USB e de ajuns.

Puteți viziona filme 1080p de pe o memorie sau hard fără probleme. Alte caracteristici speciale ar fi: EPG, senzor Eco, stingere automată, sleep timer etc. Deci sunt cele uzuale cu excepția celor care au fost introduse recent pe toate modelele noi (DTS, Connect Share Movie etc).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: apreciez că se poate viziona filme cu subtitrări de pe stick/hdd, are DTS, claritate 200 Hz și un design elegant.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Poate pentru unii acest Samsung 40F6100 li se pare cam scump, adică le depășește buget, dar trebuie să știți că oferă caracteristici mai bune decât la predecesoarele. Acele caracteristici le-am enumerat mai sus și sunt esențiale dacă vă plac filmele dar și jocurile.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung 40F6100, TV UE40F6100 de 101cm cu 200 Hz”

  1. As vrea sa va Multtumesc , pentru informatii si daca se poate sa mi spune ti ce fel de subtritari ar trebui sa caut la filmele pe care le vizionez… pana in present nu am gasint nici o subtritare compatibila. Astept raspuns va multumesc .

  2. Trebuie ca subtitrarea să aibă nume identic cu cel al filmului. Deci, dacă filmul e UnFilm.avi atunci subtitrarea trebuie să fie UnFilm.srt sau UnFilm.sub

  3. ma uit la unprogram tradus si an momentul comutari an 3d nu mai apare subtitrarea.va rog sa ma ajutati sa setez daca e posibil.va multumesc.

Comentariile sunt închise.