Samsung 40F5700, televizor LED premium

Samsung 40F5700 e un model foarte bun care se adresează în principal celora cu un buget redus înspre mediu pentru un televizor. Se recomandă prin ecranul mare de 102 centimetri, softul inteligent, tunerele digitale, conexiunile de rețea integrate (cea wireless e integrată) și rezoluția ridicată a ecranului. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim televizorul cu dotările menționate anterior.

Aspect

Caracteristic televizoarelor Samsung premium și acest model are un picior în formă de x, iar dacă nu vă place atunci puteți scăpa de el prin montarea televizorului pe un suport cum ar fi Hama 12026. Astfel, televizorul fiind foarte subțire, musafirii dvs. vor crede că e un tablou.

Cum arată
Cum arată

Caracteristici tehnice

UE40F5700 e un televizor de tip Smart TV cu o diagonală de 40 inci care vă va ajuta să vedeți filme HD sau Full HD cu zero pierderi de detalii. Astfel, lipsa capabilității 3D nu cred că vă va deranja prea mult. Dacă vreți să vă uitați la filme de pe calculator atunci acest lucru e posibil prin conectarea calculatorului la TV prin portul VGA sau HDMI. Datorită conexiunii wireless integrate o să puteți conecta rapid televizorul la Internet dacă aveți un router wireless, dar în unele cazuri probabil că cel mai bine ar fi să utilizați conectarea prin cablu.

Păreri pro şi contra

Televizorul de față vine cu multe caracteristici care trebuie apreciate, iar acestea ar fi rezoluția mare, panoul foarte calitativ, software-ul inteligent (are browser web, suport pentru aplicații și multe altele). Nici nu consumă prea mult curent deoarece are senzor eco. Playerul integrat e unul foarte capabil care vă oferă posibilitatea de a rula diferite fișiere multimedia de pe memorii USB sau de pe harduri externe.

Concluzie

Televizorul 40f5700 se adresează în special celora care vor cea mai bună imagine posibilă atunci când se uită la un film ori la o emisiune TV. Imaginea e clară ca lacrima doar dacă și filmele la care vă uitați sunt la claritate deosebită. Cât despre utilizare, trebuie spus că acest aparat e foarte ușor de folosit de oricine deoarece meniurile sunt intuitive, iar telecomanda e una deloc complicată.

Lasă un comentariu