Samsung 40F5500, televizor LED

Samsung 40F5500 e un televizor de ultimă generație din seria F5500, iar asta presupune că vine cu niște dotări cum ar fi ecran LED de tip Full HD, software Smart, tuner digital dublu, player multimedia integrat și porturi de rețea. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor premium. O să găsiți Smart TV-uri mai ieftine (de la producători noname), dar Samsung ar trebui să fie primul brand pe listă dacă ești interesat de un televizor bun.

Aspect

Se poate vedea că arată foarte bine și aș putea spune că nimeni nu o să vă oprească să-l montați pe un suport cum ar fi Barkan 34L.B. Montarea pe un astfel de suport o să contribuie la eliberarea spațiului din cameră.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

40F5500 e un televizor cu un ecran de 40 inci (102 centimetri), lucru care-l face numai bun pentru filme la calitate Blu-ray sau pentru meciuri transmise la calitate Full HD. Are procesor dual core, iar asta înseamnă că televizorul nu se va bloca, iar sarcinile vor rula fluent. După cum ziceam mai sus, softul e unul foarte tare și de aceea o să puteți să-l folosiți la aproximativ aceleași lucruri ca și pe un smartphone.

Păreri pro şi contra

Dacă anul trecut ziceam că în 2013 vor apărea televizoare cu Android, se pare că nu suntem prea departe de această afirmație. Televizorul de față are un software inteligent și un hardware care face ca totul să meargă fără laguri. Poți folosi acest televizor la o mulțime de sarcini. De acum dacă vrei să-ți verifici profilul de Facebook atunci nu mai trebuie să intri pe calculator, ci o poți face direct de pe televizor deoarece acesta are incorporat un browser web. Playerul integrat e unul foarte capabil deoarece poate reda o multitudine de formate, iar sunetul Dts normal că e suportat.

Concluzie

Acest model se adresează în principal celora care au un buget mai generos și au oarecare pretenții de la un televizor al anului 2013. Din preview-ul de alături puteți vedea mai bine cum arată și cum se comportă televizorul de față.

Te-ar mai putea interesa