Samsung 40F5300, televizor Smart

Samsung 40F5300 e un televizor de tip smart care te va ajuta să vezi filmele preferate și posturile TV la cea mai bună calitate posibilă. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani cumpărăm un televizor din generația anului 2013 care se laudă cu tuner HD triplu, imagine calitate Full HD, soft inteligent, porturi de rețea (e Wireless Ready) și caracteristici avansate de imagine.

Aspect

Aspectul e unul caracteristic seriei F5300 și nu numai. Piciorul e unul clasic, iar dacă vă deranjează atunci îl puteți lua jos ca mai apoi să montați televizorul pe un suport cum ar fi Hama 84426.

Televizorul
Televizorul

Caracteristici tehnice

Principalele specificații ale acestui TV ar fi ecranul de 102 centimetri, panoul de foarte bună calitate, rezoluția mare și cele trei tunere. Nu știu cât de mult vă încălzește software-ul deoarece bănuiesc că aveți un PC și un smartphone care știu să facă unele lucruri mai bine decât TV-ul.

Păreri pro şi contra

Îmi place la acest model faptul că arată bine și că e subțire, că are un soft ok (ziceam mai sus că nu prea încălzește pe nimeni prezența acestuia, dar decât nimic e bine și așa), poate fi conectat la Internet (prin LAN, dar și cu ajutorul unui adaptor wireless cum ar fi Samsung WIS12ABGNX).
Din păcate nu are suport 3D, dar pe mine nu m-ar fi ajutat la ceva această capabilitate.

Concluzie

Dacă te interesează un televizor cu care să te uiți la filme luate de pe ‘net, la filme cumpărate ori la diferite posturi TV în format digital atunci modelul acesta ar fi o recomandare din partea mea. Dacă pauzele publicitare din timpul emisiunilor sunt prea plictisitoare pentru tine atunci poți naviga pe Internet în acest timp deoarece vine cu browser web care te va ajuta în acest sens. Browser-ul e unul destul de similar celor de pe PC, dar tot nu se poate compara cu ele, încă.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 40F5300, televizor Smart”

  1. Detin un 32f5300 si pot spune ca sunt multumita de ce poate. Imaginea e foarte clara, iar caracteristica Smart mi-e utila. Poate ca unora li se pare banal ca e Smart Tv, dar mie chiar imi e de folos aceasta caracteristica si nu mi-as fi imaginat sa am un asa televizor in urma cu 5 ani.

Comentariile sunt închise.