Samsung 40ES6800

Dacă nu ați avut posibilitatea să mergeți la CES pentru a vedea noile modele de televizoare de la Samsung, e cazul să aduceți CES-ul la voi acasă. Spun asta pentru acest televizor LED 3D Samsung 40ES6800 e disponibil în România alături de modele din alte serii interesante dar și modele tot din serie ES6800 doar că vin cu o altă diagonală. Acesta e un model Slim (adică îngust) și acest lucru e vizibil doar din profil. Nu cred că există un model în același buget care să arate mai bine ca acesta și să prezinte aceleași caracteristici tehnice. Aici mă refer la funcționalitatea sa, care e peste medie datorită faptului că e un Smart TV 3D. Acest UE40ES6800 are un design nou cu logo mai mic iar dungile de pe margine sunt mai înguste pentru un plus de eleganță. 40ES6800 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Pe perete

Specificații tehnice

Acest televizor e unul mare deoarece are o diagonală de 101 cm și prezintă o mulțime de caracteristici speciale. Ecranul său LED are o rezoluție 1080p, Mega Contrast, tehnologie de imagine Wide Color Enhancer Plus, 3D HyperReal Engine dar și altele. Nu trebuie să uităm să precizăm faptul că nu e unul 3D ready deoarece vine cu conversie 2D-3D. Deci nu mai trebuie să achiziționați filme 3D, televizorul făcând conversia necesară. Deci va converti orice imagine chiar și atunci când vă jucați jocuri. Un alt plus al acestui model ar fi faptul că are 2 perechi de ochelari 3D incluși.

Pe partea de audio, Samsung 40ES6800 are două difuzoare de 10W dar nu sunt însoțite de subwoofer, reglare automată a volumului, DTS 2.0, filtru pentru zgomot etc. Are chiar și intrare pentru antenă dar nu știu dacă o veți folosi cât timp aveți acces la internet și la aplicații foarte interesante. La capitolul conectivitate acesta stă foarte având: RJ45, rețea Wireless, trei USBuri 2.0, trei HDMIuri, Scart, minijack, CI, component, composite,

Având în vedere că e un Smart TV are: Smart Hub, Social TV, aplicații, AllShare, browser web, Skype dar și multe altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are procesor Dual Core, puteți folosi smartphone-ul ca telecomandă, e destul de funcțional datorită  numărului mare și diversifica de porturi, are un design noul care-l găsim doar la modelele de anul acesta, e foarte subțire și vine pe alb.

Minusuri: are doar Connect Share.

Concluzie

Acest LED numit Samsung 40ES6800 e un model care merită încercat în special dacă aveți o sufragerie mare și luminoasă. Dacă vă interesează design-ul său, am postat un clip în care sunt prezentate modelele din această serie:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 40ES6800”

  1. Un televizor ca acesta nu trebuie sa lipseasca din livingul niciunui roman care se respecta. Eu am luat unul, cred ca e acest model, si in momentul de fata nu ma dezamagit la niciun capitol. Filmele de pe filelist se vad foarte ok si browserul e bunicel.

Comentariile sunt închise.