Samsung 40EH6030

Samsung face niște televizoare foarte calitative, iar dacă vrei un TV cu capabilitate 3D atunci îți recomand acest Samsung 40EH6030 care mai e numit și UE40EH6030WXBT. Vine din seria EH 6030 și are un preţ bun Vezi prețul special de azi » în condițiile în care vine cu un ecran mare de 101 centimetri, ecran Full HD, conversie 2D în 3D, tunere digitale, conexiune de rețea și alte facilități.

Poze

Samsung UE40EH6030 arată foarte bine, lucru care se poate vedea și din aceste două imagini, dar și din preview-ul video de la final. E un model de culoare neagră, iar din poza a doua se pot vedea porturile. Nu are multe porturi, dar are ce e mai important, adică HDMI, USB și slot CI+. Slotul CI+ nu știu dacă o să vă ajute la ceva deoarece firmele de cablu din România nu dau carduri compatibile cu acest slot.

Pachetul
Porturile

Specificaţii tehnice

Acest model e unul foarte bun, însă trebuie știut că nu e Smart TV chiar dacă are LAN. Poate fi utilizat cu succes la jocuri deoarece are și un mod de jocuri, iar imaginea nu prezintă lag deoarece are 200 herți CMR. Ecranul e unul de 40 inci și nu consumă prea mult curent având un consum de undeva la 63 de W.

Păreri pro şi contra

Pro: aspectul exterior e unul foarte reușit; prețul e unul corect; stă excelent la partea de imagine având ecran LED, suport 3D; sunetul e și el bun deoarece TVul are suport dts și două boxe de 10W fiecare; vine la pachet cu două perechi de ochelari, dar acest lucru s-ar putea să difere de la un magazin la altul.
Contra: putea avea caracteristica Smart, dar așa poate că ar fi avut și un preț ceva mai mare.

Concluzie

Dacă ești un pasionat de filme și dorești să le vizionezi la calitate maximă atunci ai nevoie de un TV capabil pentru acest lucru. Modelele din seria EH6030 sunt modele noi care vin cu suport FullHD, 3D și CMR 200, iar aceste trei lucruri o să te ajute la vizionarea filmelor la o calitate nemaiîntâlnită. Pentru a vedea ce e inclus în pachet te sfătuiesc să vizionezi clipul de alături care e un preview foarte reușit.

Te-ar mai putea interesa