Samsung 40EH5300

40EH5300 face parte din seria nouă de televizoare ale Samsung care a apărut în România la începutul lunii aprilie 2012. Față de alte modele similare de la alți producători acesta se evidențiază printr-un preț accesibil, funcționalitatea Smart TV, caracteristica ConnectShare, tunerul digital DVB C integrat, porturile de rețea și consumul mic de curent. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani nu știu dacă se poate achiziționa un TV la fel de bun ca acest Samsung 40EH5300.

Poze

Samsung UE-40EH5300 are un aspect caracteristic unor modele ale anului 2012 și se poate spune că arată destul de bine. Piciorul e unul normal și nu e unul în formă de X ca la modelele superioare. Greutatea sa e undeva la 11 kilograme și acest lucru e oarecum normal pentru un televizor care are o diagonală a ecranului de un metru.

Instalat pe perete

Specificaţii tehnice

Televizorul UE40EH5300 e unul care arată foarte bine, iar meniurile sale sunt foarte interesante din punct de vedere vizual și asta probabil datorită faptului că vorbim despre un Smart TV. Are Browser și o să puteți conecta tv-ul la Internet prin intermediul porturilor disponibile cum ar fi cel LAN și cel WLAN, însă trebuie să știți că televizorul nu are adaptor wireless inclus în pachet și de aceea e doar wireless ready.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; prețul e unul surprinzător de mic pentru un astfel de TV; vine cu player multimedia destul de capabil în a reda diferite formate de fișiere de pe diferite dispozitive portabile; are porturi de tip HDMI, LAN și USB care o să le puteți folosi în multiple scopuri cum ar fi conectarea unei camere video, la rețea, ori la un hard.
Contra: nu are wi-di și nici wi-fi direct, dar nu știu dacă a-ți fi folosit aceste porturi în utilizarea cotidiană a aparatului TV.

Concluzie

Un Samsung UE40EH5300 ar fi de recomandat atunci când sunteți în căutarea unui produs foarte bun de la un brand de nota 10. Îi lipsesc unele lucruri cum ar fi suportul 3D ori wi-fi-ul direct, însă nu știu dacă aceste lucruri sunt la fel de importante precum Smart Hub-ul ori tunerul digital DVB-C. Din păcate n prea sunt persoane care să fi cumpărat acest TV și care să-l filmeze și de aceea încă nu există vreun preview.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 40EH5300”

  1. Cei de la Samsung s-au intrecut pe sine cu aceste noi televizoare deoarece arata foarte bine si vin cu foarte mutle briz brizuri care mai de care mai folositoare. Eu vreau sa-mi iau acest model in perioada urmatoare si u cred ca o sa regret achizitia.

Comentariile sunt închise.