Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 40D8000

Televizoarele din seria 8000 sau 8 sunt foarte bune deoarece sunt televizoare inteligente care au chiar şi suport 3D şi un astfel de TV de nota 10 e televizorul 3D Samsung 40D8000. Pot spune că e unul dintre cele mai bune televizoare ale momentului, iar preţul nu e unul mare deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi. Pentru aceşti bani primim un televizor 40D8000 care arată foarte bine şi pe care jocurile vor merge extrem de bine, adică ca în filmul de la final despre care pot spune că e un preview reuşit a ceea ce vă puteţi juca pe TV.

Poze

Arată extrem de bine, iar piciorul în formă de x îi oferă un plus de stil, da şi stabilitate. Dacă sunteţi de părere că ar sta mai bine pe un perete atunci vă recomand să îl montaţi pe perete deoarece acest lucru e realizabil. Mie îmi plac mai mult televizoarele pe perete deoarece aşa se eliberează foarte mult spaţiu în cameră. 😉

Din faţă

Diagonala e foarte mare

Specificaţii tehnice

Eu zic despre UE40D8000 că e un gadget deoarece e precum un telefon inteligent, adică foarte versatil şi capabil. E întâlnit sub mai multe nume, altul ar fi UE40D8000YSXXH, dar trebuie ştiut că e acelaşi televizor de 5 stele. Ecranul e unul de 40 inci, adică de un metru şi ceva şi o să puteţi viziona orice tip de filme la calitate maximă.
Alături e şi o demonstraţie a ceea ce poţi face cu televizorul şi mai exact e prezentat meniul Smart. Având şi browser nu o să rataţi ştirile de pe Internet, iar suportul Skype o să vă ajute să purtaţi discuţii cu prietenii în timp ce vă uitaţi la TV.

Păreri pro şi contra

Pentru achiziţia acestui telelvizor ar fi aspectul imaginea foarte clară şi sunetul excelent. Designul lui 40D8000 e unul premium, iar imaginea e foarte clară şi cu suport 3D datorită celor mai noi tehnologii înglobate. Minusuri nu am de precizat, iar despre preţ se poate spune că e foarte bun.

Concluzie

Samsung 40D8000 e un TV nou care excelează la orice capitol, având chiar şi dts şi suport pentru recepţionarea canalelor digitale de tip HD. Jocurile şi filmele Blu-ray se vor vedea exemplar şi asta datorită rezoluţiei meri, timpului de răspuns bun şi altor tehnologii de îmbunătăţire a imaginii. Alături e un preview la un joc pentru a vedea cum merg jocurile pe acest TV 40D8000.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu