Samsung 40D7000

Samsung 40D7000 este un televizor LED 3D care vine ca o alternativă la 40D8000. E şi mai ieftin deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e unul foarte bun în opinia mea. La fel de bună e şi fiabilitatea şi garanţia – care poate fi de maxim 4 ani. Eu a; recomanda să luaţi televizorul cu o garanţie de minim +1 an extindere deoarece cum la noi se ia curentul frecvent, nu ştii niciodată şi aşa eşti asigurat deoarece cam dai o căruţă de bani pe TV.

Poze

40D7000 e un TV care impresionează prin aspect fiind unul de culoare neagră şi prin tehnologia incorporată. Piciorul e unul în formă de X, însă nu văd nicio problemă în demontarea lui şi montarea TV-ului pe un perete aşa încât să ocupe mai puţin spaţiu. Faţă de modelele D8000 acesta îmi place mai mult deoarece culoarea gri-aluminiu a seriei 8 nu e tocmai pe gustul meu.

Din faţă
Diagonala e foarte mare

Specificaţii tehnice

UE40D7000LSXXH (UE 40D7000) e un TV care are o diagonală de 40 inci şi asta e foarte mult. Filmele Blu-ray se vor vedea foarte bine, iar posturile HD (digitale) de la RDS vor putea fi recepţionate fără vreo problemă datorită tunerului digital DVB C. Îl puteţi conecta la Internet cu sau fără fir deoarece aer wireless integrat şi în acest fel nu o să trebuiască să cumpăraţi un adaptor wireless.

Păreri pro şi contra

40D7000 ar fi TV-ul perfect dacă vrei să te bucuri de un film sau de un joc la calitate Full HD şi chiar şi în format 3D. Capabilităţile sale pot fi extinse instalând aplicaţii (acest lucru e posibil fiind un Smart TV), iar conectarea la Internet e simplă, la fel şi browsing-ul. Singurul impediment în calea achiziţiei a unei astfel de scule ar fi preţul, dar aici cred că te va ajuta sistemul de rate care e unul foarte bun.

Concluzie

Televizorul LED 3D Samsung 40D7000 e un model apărut de curând şi e una dintre navele amiral a Samsung. În preview-ul de alături e prezentat pe scurt meniul modelelor D7000 şi D8000 (deoarece sunt două serii – seria 7 şi 8 – care se aseamănă foarte mult, atât din perspectiva designului cât şi a funcţionalităţii) şi o să vedeţi cât de capabil e TV-ul. Meniul Smart e ca şi la telefoanele smartphone şi e incredibil cât de mult au progresat aceste aparate. Nu ştiu dacă sistemul de operare de pe TV e Android, dar se pare că anul acesta producători ca LG şi Samsung intenţionează să facă mai multe televizoare cu Android.

Te-ar mai putea interesa