Samsung 40D6100

Un nou televizor inteligent şi 3D e televizorul LED 3Dimsnional Samsung 40D6100 care e similar lui Samsung 32D6100, dar are o diagonală mai mare şi câteva lucruri în plus. Ţi-ai lua un astfel de televizor dacă eşti o persoană pasionată de noutate şi de tehnologia hight tech. Câteva din caracteristicile tehnice care te-ar face să cumperi acest televizor ar fi ecranul 3D de tip LED, diagonala de peste un metru, conexiunile de reţea, imaginea deosebit de cursivă, suportul pentru redarea fidelă a filmelor Full HD, prezenţa conexiunilor HDMI, faptu că e un Social TV (poate fi conectat la o multitudine de reţele sociale) şi are tuner digital şi player multimedia integrate (cu funcţia AllShare Connect Share Movie).

Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi în opinia mea e un preţ foarte bun.

Poze

Per ansamblu
Acasă

Specificaţii tehnice

Samsung 40D6100 e un model nou de televizor care are integrat tehnologiile LED şi 3D, dar stă destul de bine şi la capitolul sunet, nu numai la cel de imagine. Astfel, sunetul e reprezentat tot de două difuzoare a 10W fiecare ca la restul televizoarelor premium, dar are şi câteva caracteristici superioare care fac diferenţa. Acestea ar fi 3D Sound, dts 2, Dolby Pulse, SRS Theater Sound şi Doby Digital Plus.

Ecranul acestui TV 40D6100 are o diagonală de 101 centimetri şi câteva caracteristici speciale ar fi suportul Full HD datorat rezoluţiei de 1920 pe 1080 pixeli, conversia din 2D în 3D, imaginea de 200 Hz (refresh rate-ul) şi motorul Hyper Real 3D. Ca orice televizor mai scump şi acest 40D6100 are tuner digital şi player multimedia integrat. Trebuie reţinut că playerul nu e unul foarte performant, dar va reda o multitudine de tipuri de fişiere (inclusiv mkv) prin intermediul caratceristicii Connect Share Movie

Păreri pro şi contra

Pro: are suport 3D, ecranul are o dimensiune apreciabilă, preţul e modic, imaginea e cursivă (ceea ce însemamnă că 40D6100 e perfect pentru filme 1080p şi jocuri), e un Smart TV, Social TV şi are o mulţime de alte detalii tehnice impresionante.
Contra: nu ştiu dacă are suport pentru Skype nu are suport pentru Skype şi nici browser web.

Preţuri (cel mai mic preţ)

2899 lei este un preţ aproximativ pentru acest super televizor. 32D6100 este o alternativă ce ar trebui luată în considerare deoarece e mai ieftin şi are cam aceleaşi detalii tehnice, mai puţin diagonala care e mai mică cu 8 inci. Pentru cei care vor mai mult le-aș recomanda un 55D6000.

Concluzie

Dacă vrei un televizor LED 3D de ultimă generaţie atunci televizorul LED 3D Samsung 40D6100 ar fi una dintre cele mai bune variante dar trebui să ştiţi că nu e un Internet TV, deşi are conexiuni de reţea. (Un televizor cu browser, adică un Internet TV e 46D6500 care e tot un model de la Samsung.)

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 40D6100”

Comentariile sunt închise.