Samsung 40D6000

Televizorul LED 3D Samsung 40D6000 are un preț bun Vezi prețul special de azi » și este un TV 3D, un Internet TV, un Smart TV, un Social TV și un TV premium… deci e destul de tare. Îl recomandă diagonala mare, ecranul LED, suportul pentru filmele 3D, imaginea de claritate Full HD, playerul multimedia cu funcția Connect Share Movie, tunerul digital integrat, imaginea foarte cursivă, conexiunile HDMI și de Internet disponibile și multitudinea de caracteristici de top. Aș putea spune despre acest TV că este o variantă mai economică a lui Samsung 40D6510 deoarece costă ceva mai puțin.

Poze

Per ansamblu
Acasă

Specificaţii tehnice

Samsung 40D6000 este un nou televizor marca Samsung, dar acesta este un televizor care înglobează tehnologiile LED și 3D. Un alt plus ar fi faptul că este și un televizor inteligent, adică un Smart TV. Are două difuzoare de 20W RMS (2×10), iar sunetul are caracteristici superioare cum ar fi dts 2, Dolby Pulse, Dolby Digital Plus și SRS. Ecranul este unul de 40 de inci, adică de circa 101 centimetri, iar imaginea afișată are o claritate Full HD deoarece are o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli. Fiind un TV 3D trebuie să știți că acesta face conversia din 2D în 3D. Nu știu dacă face conversie 2 în 3D. Câteva caracteristici superioare de imagine ale lui 40D6000 ar fi imaginea de 200 herți, motorul 3D HyperReal și Wide Color Enhancer Plus.

Samsung 40D6000 are tuner digital DVB-T care facilitează vizionarea de canale TV în format digital și un player multimedia despre care nu cred că va avea probleme în redarea oricărui tip de fișier, inclusiv mkv. Ca și conectori, Samsung 40D6000 are HDMI și inclusiv conexiuni de rețea cum ar fi LAN. E și un televizor Wireless Ready și deoarece are conexiuni de rețea poate fi considerat un televizor cu Internet sau Internet TV. Este și un Social TV deoarece cu ajutorul lui vă puteți conecta la rețele sociale ca Facebook.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, are înglobată orice tehnologie de top existentă pe piață (Full HD, LED, 3D, Internet, Facebook etc) și are tuner digital și player multimedia integrate.
Contra: este cam scump.

Preţuri (cel mai mic preţ)

2999 lei este un preț aproximativ pentru acest TV și cred că este un preț mai mult decât corect. Știu că e cam mare, dar are îl el tot ce ți-ai dori de la un TV nou și super tehnologizat. Samsung 40D6510 este un televizor mai capabil și mai dotat în sensul că are tot aceleași dotări, dar are o imagine mult mai cursivă și alte caracteristici îmbunătățite.

Concluzie

Dacă vrei un TV cu Full option atunci un televizor LED 3D Samsung 40D6000 de 101 centimetri cred că ar fi cea mai bună variantă și nu cred că-i lipsește ceva.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung 40D6000”

  1. unde face modelul asta d6000 conversie 2d cu 3d???…ai scris si tu sa te afli in treaba.. cat despre pret special…preturile tocmai au crescut cu 2 mil!!!..banuiesc din cauza ninsorii…ca asa e la romani..

Comentariile sunt închise.