Samsung 40D5800

Televizorul LED Samsung 40D5800 este un TV bun la toate, mai puţin la vizionat filme 3D deoarece nu are ochelari la pachet. NU poate fi numit tocmai un Smart TV ori un Internet TV deoarece în interfaţa web ai acces doar la servicii populare cum ar fi YouTube şi altele. Va putea fi folosit cu succes la vizionarea filmleor codate cu DivX ori Xvid, adică a celor cu extensia *.avi şi s-ar putea să meargă toate *.mkv-urile. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi asta deoarece ecranul e de peste un metru şi are caracteristica Connect Share / Connect Share Movie care presupune faptul că poate reda filme (cum ziceam cu o propoziţie mai sus). Dacă nu o să meargă filmele ori o anumită extensie atunci pe restul ‘net-ului o să găsiţi multe tutoriale (sau poate chiar mai jos în vreunul dintre comentarii).

Poze

Se poate vedea că arată ca restul televizoarelor din seria 5 (5800 – 32D5800 şi 5000 – 40D5000), doar că piciorul e în formă de cruce. Dar, dacă o să-l montaţi pe perete atunci nu o să mai conteze cum arată piciorul deoarece se ia jos.

Din față
Acasă

Specificaţii tehnice

Modelul UE 40D5800 are un ecran LED de 101 centimetri ceea ce înseamnă că o să puteţi vedea filme şi jocuri la calitate maximă (la final e prezentat un clip pentru a vă face o părere cum merg jocurile). Având multiple conexiuni, cum ar fi HDMI (puteţi lega un laptop ca 5349-B812G32Mnkk), VGA, LAN etc însemană că puteţi lega multiple dispozitive şi îl puteţi conecta la Internet cu sau fără fir.

Păreri pro şi contra

Pro: rezoluţia e una Full HD; preţul lui  40D5800 e cel mai bun de pe piaţă; designul e de 5 stele ca la orice TV Samsung; are un player integrat foarte capabil să redea multiple formate cu sunet dts 2; consumul de curent e de 100W ceea ce nu e mult pentru un TV aşa de mare.
Contra: are CMR de doar 100Hz.

Concluzie

40D5800 e un aparat tv cu care puteţi urmării transmisii digitale deoarece are tuner digital de tip dvb-c (pentru urmărirea prosturilor HD de la cablu) şi dvb-t, iar jocurile de pe console vor merge pe  40D5800 ca în clipul de mai jos.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Samsung 40D5800”

  1. Eu am luat un televizor dinacesta si e foarte fain. Imaginea e clara si e prima data cand vad ca are porturi pentru internet. Eu l-am luat dar nu stiam ca are asa ceva. Acum ca stiu nu cred ca am sa-l conectez la router deoarece nu sunt fana de Internet pe TV.
    Meniurile sunt clar organizate si la player ajungi foarte usor. Ceea ce e interesant e ca si pe DLNA are un fel de commander si poti vedea fisiere.

  2. L-am achizitionat si eu si nu am ce comenta. Nu e Smart TV din cate am vazut eu, s-ar putea sa ma insel, dar se poate conecta la internet si poti citi stiri si vedea vremea. Multa lume e interesata de filme cu extensia mkv insa eu nu am incercat inca astfel de filme. Eu am pus la el doar filme avi de pe internet si se va foarte bine chiar daca nu sunt 720p sau 1080p.
    Designul exterior e foarte bine gandit si piciorul in forma de x arata bine. Eu l-am pus pe perete deoarece asa imi place si in acest fel ocupa mai putin loc.
    Din cate am citit are si tuner HD pentru posturi TV dar eu inca nu am incercat posturi HD deoarece nu sunt pasionat de posturi TV si l-am luat mai mult pentru a ma uita la filme de pe internet.

  3. Va rog mult, imi puteti spune si mie cum se ajunge la interfata web ? L-am conectat la net, imi recunoaste conexiunea zice ca totul e ok, dar nu imi dau seama cum sa fac sa intru pe youtube sau altceva …

  4. Ce ziceti merita sa achizitionez un 40D5800 cum merge pe internet si daca pot viziona filme scoasae de pe internet si inca ceva ce ziceti de 40D5500 care dintre cele doua sa le achizitionez care este diferenta.Multumesc si astept raspuns.

Comentariile sunt închise.