Samsung 40D550

Televizorul LCD Samsung 40D550 vine ca o alternativă cu 40 inci la 37D550 care are doar 37 inci, la 32D550 şi o alternativă LCD la 40D5500 care are ecran iluminat cu leduri. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi îl recomand datorită preţului bun, faptului că este un Internet TV, diagonalei de peste un metru şi funcţiilor utile cum ar fi suportul 1080p, Connect Share Movie, AllShare (Wireless Ready) şi Anynet.

Poze

Per ansamblu
Acasă

Specificaţii tehnice şi caracterstici

Samsung 40D550 este un TV interesant şi are o mulţie funcţii cum ar fi suportul Full HD, Connect Share Movie, AllShare (e Wireless Ready), Anynet, conectibilitatea la Internet. 40D550 poate reda fidel (în detaliu) filmele de pe discuri Blu-ray sau în format Blu-ray (1080p) şi acesta este un motiv pentru care este aşa de apreciat. Are media player integrat care poate reda o multitudine de formate media de pe orice dispozitiv conectat la USB.
Cu Anynet+ nu mai aveţi nevoie de enşpe telecomenzi pentru aparatele conectate prin HDMI la TV. Cu ajutorul acestei caracteristici integrate din 40D550 pot fi controlate printr-o singură telecomandă toate aparatele conectat la HDMI şi care au suport Anynet. Conectibilitatea la Internet a lui Samsung 40D550 mi se pare utilă pentru cei care vor să fie tot timpul „conectaţi”, dar cei care nu vor un Internet TV probabil că vor alege un mai ieftin fără această capabilitate.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Pro: redare în detaliu a filmelor blu ray, are 4 HDMI-uri, o singură telecomandă pentru mai multe aparate conectate la HDMI-uri. Tunerul digital şi media playerul sunt destul de utile deoarece nu mai trebuie să umpleţi casa de diferite aparate inutile.
Contra: nu este LED şi preţul e cam mare.

Concluzie

Samsung 40D550 este un televizor de ultimă generaţie şi are toate dotările necesare pentru cei care vor să aibă cele mai noi gadgeturi.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung 40D550”

  1. Nu stiu cat de utila e prezenta unui player multimedia din moment ce unul integrat in TV nu va fi niciodata la fel de performant ca unul separat.
    Si tunerul digital nu va merge pentru orice abonat Digi in sensul ca nu la toti se va vedea HD deoarece RDS nu si actualizat infrastuctura in 80% din tara si multi sunt pe cable.

  2. Playerul multimedia din Samsung LE40D550K1WXBT este asemănător cu playerele multimedia din restul televizoarelor și dacă producători ca Sony și LG au integrat astfel de aparate în televizoarele lor atunci de ce nu ar face-o și Samsung. 🙂

Comentariile sunt închise.