Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 40D5003

Pentru cei în căutarea uni LED de 101 centimetri a apărut modelul de televizor LED Samsung 40D5003 care are chiar și conexiuni pentru rețea. Din punct de vedere vizual arată ca 40d5000, doar că piciorul e rotund la bază.

Cei 101 cm ai diagonalei îl fac un TV cu un ecran peste medie, iar prezența suportului Full HD în combinație cu playerul multimedia și tunerul digital (DVB-C) fac televizorul foarte popular. Playerul integrat poate reda de pe USB (harduri externe și memorii USB) o mulțime de formate audio și de imagine. Nu știu dacă citește mkv (ar putea să fie probleme cu anumite mkv-uri compresate aiurea ca la toate televizoarele). Nu citește mkv. Prețul televizorului e destul de bun și puteți vedea foarte clar că 5003 are un preț similar modelului 5000 despre care aminteam anterior. Având în vedere că varianta UN are conexiune LAN (nu e un Internet TV deoarece nu are browser, iar în România e comercializată varianta UE fără LAN) și tehnologie FullHD (rezoluție optimă 1080p, tuner HD și player) nu cred că e un preț exagerat. Prețul bun Vezi prețul special de azi

Poze

La magazin pe raft

Acasă în cutie

Pe masă pornit

Specificaţii tehnice

UE40D5003 este un model actual de LED care stă aproape la fel de bine pe partea de sunet cum stă pe partea de imagine. Sistemul de sunet e reprezentat de două difuzoare de 10 W fiecare de tip down firing. Normal că are suport dts 2 așa încât să bucurați de cea mai bună calitate audio atunci când vizionați un filme Blu-ray pe acest UE40D5003BWXBT.

Ecranul de 40 inch al lui 40D5003 e absolut magnific datorită tehnologiei edge LED și rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli. O tehnologie interesantă e CMR 100 care are legătură cu claritatea imaginii, iar în unele cazuri e de recomandat dezactivarea acesteia (dacă se poate) în timpul jocurilor pentru timpi de răspuns mai buni în dezavantajul clarității imaginii.

Luând în considerare că 40D5003 are LAN (conexiune de rețea fixă) puteți intra pe Internet (oarecum) și consulta vremea prin aplicațiile dedicate sau intra pe youtube, dar asta depinde și de firmware.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, are multă tehnologie actuală, prețul e rezonabil, consumul de curent nu e mare, iar jocurile merg decent (nu poate fi comparat cu un TV care are CMR 400 sau 800 și care costă undeva la 3000-4000RON).
Contra: nimic.

Concluzie

Samsung 40D5003 este un televizor de excepție la un preț de puțin peste 2000 de lei și dacă vrei ceva foarte tare, dar nu vrei ceva cu tehnologie 3D și să nu fie Smart TV atunci aceasta ar fi cea mai bună variantă. Alături este un preview la 40D5003 pentru a vedea cum arată și sunt sigur că vă va convinge că e foarte bun.

{ 8 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • dan

  Televizorul asta nu stie decat jpeg si mp3 nu stie niciun format video. E aiurea sa citesti ca stie si sa il cumperi sa vezi ca nu citeste video pe usb.

 • Scorpyo

  La minutul 07:45 se poate vedea ce citește, adică poze și melodii. 40D5000 citește și filme mkv deoarece are Connect Share Movie.

 • Assa

  Citeste si fisiere video.Cautati pe youtube ue40d5003 dar se pierde garantia ( tre sa intri in meniul service al tv-ulu) – se poate intra din telecomanda , totusi inca nu am incercat, dar cred ca daca e sa fie probleme si sa necesite garantie, puteti sa resetati setarile tv-ului, si sa revina la normal, adica sa beneficiati de garantie din nou .

 • Assa

  Pune si tu mai multe poze cu el, optional chiar si o poza cu spatele..sa vedem intrarile audio/video .. etc .

 • Lorin

  Boxele se aud foarte puternic dar lipsesc basii.. am incercat din egalizator dar fără prea mult succes… asa sunt la modelul acesta ori sunt defecte ale tvului meu?!

 • valy

  Esti sigur ca are LAN ? Poti pune o poza mai clara din spate ?

 • Naşul

  UE 40D5003 nu are LAN, dar în viitor cică o să aibă suport pentru wireless prin DLNA. În SUA varianta UN are suport Wireless LAN.

 • aurel

  are ‘pip’ …..multumesc

Lasă un comentariu