Samsung 40D5000

Televizorul LED Samsung 40D5000 de 101 centimetri vine ca o alternativă cu diagonală peste un metru la Samsung 37D5000. Costă puțin având un preț bun Vezi prețul special de azi » și îl recomandă diagonala de 40 de inci, faptul că are un ecran cu backlight LED, multiple funcții utile (cum ar fi AllShare, Anynet, Connect Movie Share), imagine cursivă de 100 herzi, suport Full HD și faptul că este un Internet TV.

Poze

Per ansamblu
Acasă

Specificații tehnice

Samsung 40D5000 e un televizor cu tehnologie LED și din păcate nu are suport și pentru 3D. Pe partea audio are două difuzoare a 10 W fiecare și aceste difuzoare au caracteristici superioare acustice cum ar fi sunetul cinematic SRS, DTS cu ieșire digitală, Dolby Digital Plus și Dolby Pulse. Partea video este reprezentată de un ecran de 40 de inch, adică 101 centimetri, cu o calitate a imaginii Full HD, contrast dinamic de tip mega contrast și un aspect al imaginii de 16 pe 9. Calitatea Full HD este datorată rezoluției mari de 1920 pe 1080 pixeli (1080p). Imaginea are caracteristici superioare cum ar fi imaginea cursivă de 100 herzi (Clear Motion Rate 100), motorul Hyper Real și Wide Color Enhancer Plus.

Samsung 40D5000 are integrate un tuner digital și un player multimedia. Tunerul digital este de tip DVB-T și DVB-C cu suport MPEG4, iar playerul multimedia va reda de USB o multitudine de formate, inclusiv mkv. S-ar putea ca tunerul digital să vă fie inutil deoarece în România furnizorii de cablu nu și-au actualizat infrastructura, iar media playerul integrat ar putea să nu redea toate formatele ori să aibă probleme cu unele variante de mkv. Ca și conectori are conexiuni rețea (LAN și Wireless Ready), SCART, D-SUB, 4 HDMI-uri etc. 40D5000 are o greutate de aproximativ 10 kilograme și consumă undeva la 80 W. Ca niște caracteristici speciale ale acestui TV ar trebui menționate tunerul imaigne în imagine, teletextul, căutarea automată a programelor, AllShare prin DLNA, modul de gaming, că e Wireless Ready, EPG-ul, Anynet+ și mai sunt.

Păreri pro și contra

Pro achiziția acestui Samsung 40D5000 ar fi multitudinea de funcții utile (printre care aș aminti AllShare și Anynet+), playerul multimedia și tunerul digital care sunt integrate, faptul că este LED, un Internet TV și că are o imagine cursivă.
Contra achiziției televizorului 40D5000 ar fi lipsa motorului 3D.

Concluzie

Acest televizor LED Samsung 40D5000 este perfect pentru cei care sunt în căutarea unui TV LED de dimensiuni medii și cu toate funcțiile și facilitățile necesare și la modă integrate.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung 40D5000”

  1. E de nota 10 atat aspectul cat si functionalitatea. Ma derenjeaza putin faptul ca nu are si conexiune de retea pentru a fi considerat un NET TV dar pot trai si fara net pe televizor.

  2. Designul e foarte special si nu am avut probleme in prima luna de la achizitie.
    Mi-a fost teama ca nu va reusi sa redea mkv insa le-a redat fara nici o problema.

  3. Intentionez sa achizitionez acest tv dar nu cred ca tine mai mult de 3 ani asa ca voi mai astepta sa se mai ieftineasca 😀
    @Florin cred ca ai luat D5003 daca zici ca nu ai port de retea

Comentariile sunt închise.