Samsung 40C550

Acest televizor LCD Samsung 40C550 e un model de 101 cm, cu rezoluție FullHD și funcții speciale. Aici mă refer la Connect Share Movie, Anynet+, AllShare cu DLNA dar și altele. Deci vă puteți uita la filme chiar dacă fișierul se află pe un mediu de stocare extern (fie USB fie fie HDMI), poate pe un smartphone sau un player. Chiar dacă nu e un LED, e foarte elegant, claritatea imaginii e superioară iar sonorizarea e pe măsură. Un astfel de TV nu ar trebui să lipsească din nici o cameră. Se poate observa că are un suport argintiu iar rama sa e neagră lucioasă. LE 40C550 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Per ansamblu
Acasă

Specificații tehnice

Are un ecran de 40 de inci de tip LCD și deci oferă o imagine clară și mare. Îl recomand chiar și împreună cu o consolă sau un desktop de gaming deoarece poate fi montat ușor pe un perete iar calitate sunetului e asigurată de cele două difuzoare de 10 W fiecare. Însă un home cinema ar fi mai recomandat pentru filme și jocuri (în special shootere). Pe acesta puteți viziona filme de calitate Blu-Ray deoarece are DTS 2.0 și e diagonală mare.

Dacă doriți să-l folosiți ca un tv obișnuit, trebuie să știți că veți beneficia de un tuner TV performant care poate reda posturi HD fără a avea nevoie de un dispozitiv suplimentar. Are conectivitate LAN, WLAN Ready (adică are nevoie de adaptor special), două intrări USB, patru HDMI-uri, DVI, VGA etc. Deci are multe intrări, ar mai fi și altele dar acestea sunt cele mai utile. Se poate conecta la orice PC și cu siguranță v-ar plăcea un astfel de TV pe post de monitor.

Samsung 40C550 are chiar și o listă mare de caracteristici speciale: Anynet+ (puteți controla cu o singură telecomandă mai multe dispozitive conectate prin HDMI), DLNA și altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, preț atractiv dacă e să luăm în considerare diagonala și funcțiile sale, e un model funcțional cu o mulțime de porturi.

Minusuri: nu e un LED.

Concluzie

Acest LCD Samsung 40C550 e o recomandare în acest buget însă dacă doriți ceva mai nou și performant, va trebui să optați pentru o diagonală mai mică. Am pus o prezentare a acestui model ca să vedeți cum arată și să vă faceți o idee:

Te-ar mai putea interesa