Samsung 40C530

Acest televizor LCD Samsung 40C530 de 101 centimetri şi cu suport FullHD seamănă destul de mult ca aspect cu Samsung UE32C5000. Diferenţa dintre ele e că cel despre care e articolul are o diagonală mai mare şi nu este LED, ci doar LCD. Preţul este unul foarte bun, adică de vreo 1699 lei.

Poze

Acasă
Cu tecomandă

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Păreri pro şi contra

Pro pentru achiziţia lui Samsung 40C530 ar fi faptul că are o diagonală impresionantă (de 101 centimetri), suportă formatul 1080p (adică FullHD) şi deoarece este un Smasung (televizoarele şi monitoarele lor afişează o imagine mai clară decât LG-urile, spre exemplu).
Contra achiziţiei ar fi faptul că nu este şi LED.

Specificaţii tehnice

Acest televizor LCD Samsung 40C530 este unul LCD cu ieşire sunet de 2 x 10W RMS. Ecranul este unul de 101 centimetru care afişează o calitate a imaginii FullHD. Contrastul este dinamic de tip High, aspectul imaginii este de 16 pe 9, rezoluţia este 1920 pe 1080 pixeli.
Are tuner digital DVB-T, DVB-C, player multimedia integrat, conectori de tip HDMI (3)m D-SUB, SLOT CI, SCART, RCA, USB 2.0, ieşire audio digitală optică, intrare PC etc.
Vine la pachet cu o telecomandă şi ca nişte caracteristici speciale trebuie să ştiţi că are EPG, mod joc, copie clonă a canalelor pe USB, teletext şi un tuner picture in picture.

Concluzii

Acest televizor LCD Samsung 40C530 este unul cu un design modern care are ultima tehnologie (LCD şi 1080p)  în el la cel mai bun preţ.

Te-ar mai putea interesa

7 comentarii la „Samsung 40C530”

 1. Pot spune ca 40C530 ma impresionat prin calitatea imaginii care o afiseaza si de aceea l-am cumparat. L-am comparat cu un Philips si un LG care aveau preturi asemanatoare dar acesta afisa o imagine mai clara si l-am ales.

  Produsul Samsung 40C530 l-am achizitionat prin septembrie 2010. E Usor de configurat si imaginea e mare. Initial am avut ceva probleme cu el dar l-am trimis inapoi la eMAG si mi-a fost trimis unul nou.

  Am analizat multe televizoare care sa-mi inlocuiasca lgul de 32 de inci si am dat peste acest samsung de 40.
  Dupa ce l-am luat din cutie pot spune ca se vedea ca este un produs de lux si dupa aceea l-am montat pe perete.

  Calitatea imaginii este foarte buna iar sunetul este amplu cu multe detalii

  Eu nu pot decat recomanda acest televizor si pretul e ca si cum ai cumpara o furaciune.

 2. Samsung 40C530 este cel mai ieftin televizor LCD care mi-l puteam cumpara.
  Este perfect pentru consola mea Xbox 360. L-am luat acum 3 luni si ma gandesc sa-l schimb cu un LED tot de la Samsung.

 3. M-am gandit la achizitia unui astfel de aparat pentru a inlocui vechiul meu LG. Trebuie sa recunosc ca nu am bani de el dar am sa il iau in rate. Trebuie sa nu ratez nici o emisiune preferata.

 4. salut!
  am dat din greseala peste blogu tau si faci treaba super buna si da ar trbui sa ai emisiune sincer…vroaim sa te inteb ce sa aleg inte un samsung 40c530 si un sony kdl-40bx400? despre sony nu prea gasesc reviews si specs difera de la o pagina la alta mi se pare dubios modelu..imi trebuie pt tv deci tuneru ma cam intereseaza si pt ps3
  multumesc anticipat

 5. La 101 centimetri, Samsung 40c530 are cel mai bun preţ. Sony e mai scump cu vreo 500 de lei şi nu are mare lucru în plus… doar numele. Cel mai bun ar fi Samsung-ul.
  Un Samsung ue40c5000 ar fi şi mai bun deoarece are ecran LED, dar costă vreo 2600 lei http://j.mp/euTSwh

  Şi televizoarele Sony sunt bune, dar televizoarele celor de la Samsung sunt mai ieftine, la fel de calitative şi au un design exterior mult mai reuşit.

 6. Am acest televizor 40C530 din decembrie 2010. Nu am avut nici o problema cu el pana in prezent. Ma uit la filme de pe laptop prin portul HDMI si se vede impecabil. Suporta si HDD extern care citeste AVI si MKV cu subtitrare separata. MKV-urile care au subtitrare integrata nu stie sa citeasca aceasta titrare. Trebuie sa o puneti separat in acelasi folder cu filmul.
  Singura problema care ma supara la el, este ca daca se ia curentul si televizorul programat pe un canal sa porneasca la o anumita ora (dimineata de exemplu), practic numai porneste, deoarece se reseteaza la luarea curentului 🙁 si ramai si netrezit 🙁 Mi se pare o mare porcarie asta, neavand o baterie interna 🙁
  In rest a plecat in al 4-lea an si nu am nici cea mai mica problema cu el, gen pixeli morti, probleme cu telecomanda, etc.

  Asta e singura buba a lui ca se reseteaza ceasul si alarma daca se ia curentul 🙁

Comentariile sunt închise.