Samsung 39F5500, televizor Smart cu diagonală de 98 cm

Televizorul LED Samsung 39F5500 e unul dintre noile Smart TVuri de la acest producător și care mi se pare o alegere bună în cazul în care nu vreți tehnologie 3D. E cunoscut și sub numele de UE39F5500, dar trebuie să știți că e vorba de același model cu aceleași caracteristici. Având în vedere diagonala sa de 98 cm, e ideal pentru o sufragerie mare și nu e nevoie de unul de 152 cm în caz că-l puneți la 2-3 metri de voi. Deci alegerea diagonalei ține și de distanța dintre voi și ecran. Indiferent de diagonală, ecran e cam același cu rezoluție 1080p. Sonorizare e și ea cam la fel, doar la modelele foarte scumpe e ceva mai bună datorită subwooferelor și tehnologiile de ultimă generație. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată bine din toate punctele de vedere și fiecare serie aduce un design diferit, iar la unele suportul să fie destul de similar cu alt altor modele (lansate anul trecut).

Televizorul
Televizorul

Specificații tehnice

Pe partea de audio oferă cam aproape tot ce puteați avea nevoie, mai puțin de subwoofer. La fel și la capitolul imagine nu am ce să-i reproșez, iar claritatea e sugerată de CMR – 100 Hz. La un Smart TV așa de bun cum e acesta aș fi preferat 200 Hz, însă pentru cei care nu-l vor și pentru jocuri, e numai bun. Spun asta deoarece e bine să aibă cel puțin 100 MHz și evitați cele cu 50Hz deoarece sunt mai vechi. Spun asta deoareceimaginea devine ștearsă atunci când se schimbă brusc, iar în cazul acestui model imaginile blurate sunt eliminate.

Ca și conectori are: trei HDMIuri, composite, două USBuri, minijack căști, LAN și multe altele. Nu are rost să vi le enumăr pe toate, de aceea nici caracteristicile speciale nu le voi enumera pe toate: Web Browser, mod sport, WiFi Direct, ceas+cronometru, PIP, mod jocuri, aplicații, puteți folosi smartphone-ul ca telecomandă, Smart View etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: claritatea imaginii, aplicațiile din Smart Hub, puteți naviga pe web, calitate audio decentă, design foarte elegant și redare filme prin USB.

Minusuri: putea fi puțin mai ieftin.

Concluzie

Acest Samsung 39F5500 e o alegere bună deoarece nu nici prea mic dar nici prea mare. Vine cu multe funcții și caracteristici speciale că doar e un Smart TV de la Samsung și care probabil vă vor fi de folos. Jos e o prezentare a noilor serii:

Te-ar mai putea interesa