Samsung 39F5300, televizor Smart de 98 cm

Samsung 39F5300 e un televizor numai bun pentru o cameră mare și vine ca o alternativă cu aceleași caracteristici la 32F5300 care-i un model destinat camerelor mici înspre medii. Principalele atuuri ale sale ar fi ecranul mare, playerul integrat foarte capabil; softul inteligent și prețul deloc mare. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte bun care are chiar și tuner triplu (DVB C, T și S2).

Aspect

Din imaginea de alături se poate vedea aspectul caracteristic al seriei F5300. Piciorul e unul care-mi place cum arată, iar dacă vreți să-l luați jos pentru a monta televizorul pe un suport atunci trebuie știut că acest lucru e posibil. Un suport care eu îl recomand e Hama 83756, 37″- 63″.

Televizorul
Televizorul

Caracteristici tehnice

Samsung UE39F5300 beneficiază de un software foarte inteligent cu ajutorul căruia puteți naviga pe Internet și face diferite chestii care le puteați face și pe un calculator. Ecranul e unul foarte mare de 98 centimetri și din această cauză e numai bun de pus într-o cameră mare așa încât să vă uitați la meciuri sau la filme Full HD.
Nu doar imaginea e foarte calitativă, ci și sunetul, dar eu v-aș recomanda un home cinema pentru un sunet mai calitativ. Iar un model care-mi vine acum în minte e Samsung HW-E551.

Păreri pro şi contra

Pro: poate fi utilizat cu succes pentru redarea filmelor Blu-ray de pe un player capabil cum ar fi Samsung BD-ES5000; are porturi de rețea, iar conexiunea Wi-Fi e integrată așa încât nu e nevoie de un adaptor wireless (pentru sharing de fișiere mari); are diferite moduri printre care a; aminti modul joc (game mode) care e bine să-l setați atunci când vreți să vă jucați ceva; playerul pe USB e unul bun, putând reda chiar și filme cu sunet DTS.
Contra: nu vine cu suport 3D.

Concluzie

Trebuie să recunoaștem că diagonala de 39 inci e una destul de solicitată, însă nu se prea făceau televizoare cu această diagonală… până acum. Astfel, dacă sunteți o persoană care știți ce fel de TV vreți pentru camera dvs, adică unul de 39, atunci modelul de față ar fi unul foarte bun. Iar, dacă nu te interesează diferitele facilități care-ți sunt puse la dispoziție atunci nu trebuie neaparat să le folosești deoarece TV-ul funcționează foarte bine și pentru a vedea canale TV în format digital.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung 39F5300, televizor Smart de 98 cm”

  1. Nu-l mai laudati ca daca vrei net trebuie adaptor wi-fi ca nu se conecteaza ca nu-l are incorporat.Deci este o reclama mincinoasa si am cazut in plasa ei.Atentie deci ca nu merita banii mai bine luati un model superior probabil tot seria f….. dar care are wi-fi incorporat.

  2. E un televizor care trebuie laudat deoarece primesti exact ceea ce platesti. Televizorul are Wi-Fi Direct care e o tehnologie utilă pentru sharing de fișiere între televizor și telefon sau dispozitive similare. Nu știu dacă acest Wi-Fi Direct poate fi utilizat și pentru conectarea televizorului la internet.

  3. Se poate conecta prin cablu la internet, nu se merita sa cumperi adaptorul de 300 RON si nici sa platesti aceiasi 300 RON in plus pentru un model cu wifi incorporat.

Comentariile sunt închise.