Samsung 39F5000, televizor Full HD de 98 cm

Anul 2013 ne-a adus noua generație de televizoare Samsung F din care face parte și acest Samsung 39F5000. Televizorul de față se evidențiază prin ecranul mare și clar, playerul multimedia foarte bun, tunerul digital dublu și greutatea mică. Nici prețul nu trebuie neglijat deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte mic în comparație cu ce poate.

Aspect

Ecranul e unul de 39 de inci, adică 98 centimetri, iar din această cauză cred că un suport de genul Hama 96039, 10-42″ (25-107cm) ar fi optim. Greutatea nu e prea mare deoarece e de 9 kilograme și din această cauză o să-l puteți muta destul de ușor.

Din lateral
Din lateral

Caracteristici tehnice

Televizorul de față, adică UE39F5000 nu excelează la capitolul specificații, dar nu stă nici rău. E numai bun pentru vizionat filme Full HD de pe HDD-uri externe și canale TV la calitate HD. Imaginea e foarte clară, iar sunetul e decent… pentru un sunet mai calitativ în filme recomand un home cinema de genul Samsung HT-F5500, însă trebuie să fac mențiunea că televizorul nu e unul 3D.
Vine cu diferite porturi care contribuie la posibilitatea conectării unui stick USB, a unui laptop sau a unui desktop PC.

Păreri pro şi contra

Pro: ecranul e mare, iar imaginea e clară; prețul nu e deloc mare, iar dacă nu vi-l permiteți atunci există Samsung 32F5000 care e o variantă mult mai ieftină cu aceleași detalii tehnice; playerul multimedia poate reda filme cu sunet DTS; are două tunere digitale, dintre care unul (DVB-C) e pentru a vedea canale HD de la cablu; chiar dacă nu-i smart are picture in picture, iar pentru cei pasionați de jocuri există modul joc.
Contra: nu are suport 3D și nici nu are soft inteligent, adică nu e Smart TV.

Concluzie

Dacă te pasionează filmele la calitate maximă atunci modelul de față ar fi unul pe care eu ți l-aș recomanda. Sunt și modele de tip Smart TV însă nu știu dacă are rost să dai banii în plus pe ceva care nu ți-e de folos ori nu o să folosești vreodată. Sunt printre noi și persoane care nu sunt pasionate de Facebook și social media.

Te-ar mai putea interesa